Безплатна доставка

15,6 "4K OLED Сензорен Екран Дигитайзер възли За Lenovo Thinkpad T15g P15 Gen 1 20ST SD10Q66969 5M10Z54426 3840X2160 40 контакти

459.42лв.

0
0 Коментари

Инв.: r18369

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Резервни части за преносими компютри

Тагове: на екрана на thinkpad t460, oled-гривна, калъф lenovo t10, йога lenovo thinkpad x1, чанта lenovo thinkpad x1, батерията на thinkpad t15, дънната платка на thinkpad p50 p51, лаптоп 2020 4k, oled spo2, oled екран за раници.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Моля, изчистете екрана или кабел, капак, проверете номер на информация преди закупуването. например: а, кажете ми модел на LCD дисплея B156HAN02.1 LP156WFE SPB1. b, кажете ни името на вашия лаптоп, например: YOGA700-14 X1 YOGA, ако не разполагате с модел с LCD дисплей. c.Моля, проверете размера и разделителната способност на LCD екрана.d. Моля, проверете сигнални съединители (14pin, 20pin, 30pin (S M L), 40pin (S, M, L,) 50pin 60pin и положение.

Снимки показват, действително продукт, моля, внимателно проверете дали всички съединители и спецификация.

Вместо това, ние ще изпратим съвместими вариант, ако е оригиналния е в наличност.

За тестване

Ние гарантираме, че всички продукти преминават строги тестове, преди да бъдат изпратени.Ние ще запазим резултатите от теста.Връщане и гаранция a. Клиентът има 7 дни, за проверка на инсталацията на продукта при доставката.Моля, съобщавайте за всякакви щети или неизправности (DOA) в рамките на този период.

б. Клиентът може да обменяте точно един и същ продукт в рамките на 90 дни, когато в него ще бъдат открити дефекти.При обмен на друга стока се счита, че клиентът извършва две отделни транзакции: възстановяване и покупка.

Продукт и опаковка

Снимки показват, действително продукт, моля, внимателно проверете дали всички съединители и спецификация.

Моля, бъдете внимателни, като на екран от кутията.Този продукт трябва да бъдат много внимателни при инсталиране, ние не носим отговорност за щети в процеса на инсталиране.Преди да инсталирате, изключете захранването и извадете батерията.

Ако алуминиев корпус на лаптопа е деформиран или погнут, моля, първо задължително коригирайте или поправете го, а след това поставете нашия екран.

Преди да сте направили поръчка, в случай никакви грешки и проблеми в нашия бизнес, моля, изпратете ни посочената по-долу информация за двойно потвърждение, за да спечели тази оферта заедно.

Вместо това, ние ще изпратим съвместими вариант, ако е оригиналния е в наличност.Ако не можете да го приемете, моля, не правете резервация.Благодарим ви за разбирането!

доставка на стоки, след като Rg-box.eu ще потвърди плащането.Ние обработваме вашата поръчка в рамките на 2-5 работни дни (забележка: НЕ се брои празнични или почивни дни).Моля, внимателно проверете дали вашият адрес за доставка, преди пускането на поръчката.След като вашето плащане ще бъде завършен, ние повече няма да предприема никакви промени по вашата поръчка.

Международни купувачи, моля, обърнете внимание

a. Вносни мита, цялата поръчка не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.

b. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди началото на търговията.

Времето за доставка на пратката НИ: от 8 до 12 работни дни. от 10 до 20 работни дни до Канада.До 35 работни дни по целия свят.Обратна връзка За оценка на вашия бизнес по достойнство, на всеки платежоспособен клиент ще получи положителна оценка.Ако сте доволни от стоки и нашите услуги, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив.След това можете да се свържете с нас, за да поискате купон по скриншотам положителни отзиви със снимки.Моля, не се колебайте да ни потърсите, за да получите най-доброто решение, преди да е неутрална или отрицателна обратна връзка, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.

  • Прилагане: Лаптоп
  • Онлайн: сензорен стъклен Дигитайзер + вътрешен LCD екран + Рамка
  • Разделителна способност: УХД
  • Гаранция: 90 ДНИ
  • Макс. Разделителна способност: 3840x1080
  • опаковка: 1 бр.
  • Търговска марка: МВЗИУАЙ
  • Съвместим Марка: Lenovo, T15g P15 Gen 1 20ST
  • Сертифициране: Няма
  • Номер на модела: за Thinkpad T15g P15 Gen 1 20ST
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип на компонент: Монтаж на Дигитайзер с LCD сензорен екран
  • Статус на продукта: Оригиналът е Напълно тестван, 100% Работа
  • Размер на екрана: 15,6 инча
  • Тип на свързване с LCD кабел: 30 Щифтове