Безплатна доставка

Талия Образувайки Широк Колан Готин Колан Колан Женски Корсет, Колан Ежедневни Официално Облекло

5.86лв. 4.27лв.

0
0 Коментари

Инв.: r185314

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Аксесоари за Облекло

Характеристики:

ООТДТИ

Жена еластичен корсетный колан от изкуствена кожа: Модерен корсетный колан с винтажным външен вид, от изкуствена кожа и еластична гумена лента, подходящ за широка талия, модерен и най-добре показва индивидуалност и подчертава вашата уникална естетика.

Декоративен корсетный колан: Нашите ретро корсетный колан идва с класически катарама и еластична лента, елегантен и елегантен, подходящ за момичета и възрастни жени, рокли в ретро стил, който може да отговори на вашите нужди и да отговарят на изискванията за различни поводи, е подходящ за много видове облекла за отдих, дънки, поли, шорти, дълги рокли, не се притеснявайте за съответния хаоса.

Ретро широк колан: ретро корсетный зона е изпълнена с перфектна изискана технология, универсална дължина 80-100 см/31,49-39,37 инча, който е подходящ за по-широка талия, моля, проверете вашата размера на талията преди покупката, не се притеснявайте за сблъсък с други, идеални елегантни аксесоари за облекло за много случаи, ежедневни или официални приложимо.

Избраният материал: Използвайте висококачествен качествен еластичен материал от полиуретан и полиестер, отлично място, не ржавеющая обтегач, блестящ цвят не е лесно да избледнява, приятен за кожата при ежедневно носене.

Идеален подарък: Нашият модерен корсетный колан - това са уникални и психическа модни аксесоари за вашите специални хора, приятели, колеги, сантиментално изненада и чудесен подарък за рожден ден, Коледа, Нова година, годишнини, срещи или други поводи.

Технически характеристики:

Материал: PU

Размери на продукта: прибл.Дължина 80-100 см/31,49-39,37 инча

Вариант цвят: Черно/Светло кафяв/ Червен

Нето тегло: прибл. 100 г/0,22 килограма

Пакетът включва:

1 х Женски Корсетный колан

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Пол: Жени
  • CN: Гуандун
  • Тип дизайн: Твърд
  • Тип елемент: Широки колани
  • Материал: PU
  • Стил: Модни модели
  • Произход: Континентален Китай
  • Място на произход: Китай (континентален)