Безплатна доставка

Кухненски Инструменти Лесен за работа отварачка за консерви с едно Докосване Отварачка за Бутилки с Осем Знака Автоматична Отварачка за Консервени Кутии

39.55лв. 27.68лв.

0
0 Коментари

Инв.: r1868

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

Абсолютно нов и качествен

Име: Автоматичен отварачка за консерви

Размер: 17x6,5 см (6,69*2,56 инча)

Материал: ABS

Задвижвани от: 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени)

Цвят: Черен Описание:

- Сигурна гладка кант: дълготраен метален нож реже по страничната повърхност на капака, оставяйки сигурна, НЕ заостряющуюся-модерните и капак, който може да се използва за временно покриване на банките.Отварачка със странично нарязани ви позволява да отваряте кутии, без да докосвате, намиращи се във вътрешността на продуктите.Това е безопасно и хигиенично.

- Едно натискане на бутон за стартиране, щракнете отново, за да спре: я закрепете на банката всякакъв размер, щракнете върху бутона, за да го включите, и да гледате как той работи.За разлика от традиционните ръчни консервени ножове, тези автоматични отварачки за консерви бързо се реже метал, не дергаясь и не се обръща от ваша страна.След като той прорежется на 360 градуса, натиснете бутона още веднъж, за да го спре.

- Портативен размер и удобство на съхранение: Работи с 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени) напълно безжична и преносима, така че можете да бъдете напълно готови да вземете консерви за следващия пикник или къмпинг.Благодарение на малък размер, той идеално се вписва в выдвижном кутия.

- Подходящ за повечето кутии: електронен отварачката е идеален почти за кутии от всякакъв размер (с изключение на кутии без рамки и кутии с неправилна форма), което е отлична помощ за кухня.

- Удобен ергономичен дизайн: вместо ръчно отварачка за консерви, безжична, работи на батерии, се превърна в идеален кухненско приспособление за домашна или бизнес употреба.Отварачката Hands free наистина е отлична помощ за хора с проблеми улови, най-добри приятели, по-възрастните хора, страдащи от проблеми с артрит.

БЕЛЕЖКА:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.Благодаря за разбирането.

Пратката включва:

1x Автоматично отварачка за консерви (батерии в комплекта не са включени)

  • Тип: Отваряне на бутилката
  • Характеристика: Екологично чист
  • Произход: Континентален Китай
  • Вид на метал: Неръждаема Стомана
  • Тип на отваряне: Мултифункционален