Безплатна доставка

2022 Нов Магнитен Медицински Жлъчен Камък Срещу умора Керамични Гривна Черен Бял

36.65лв.

0
0 Коментари

Инв.: r18850

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Гривни, Гривни

Тагове: антирадиационные мъжки слънчеви очила, радиация гумена гривна, гривна от оникс за мъже, окачен човек срещу радиация, защита от радиация точки, очила противорадиационные мъжки, гривна огромен мъжки, радиация кожа гривна, мъжката гривна inox, домашно антистатична гривна.

Ролята на черен камък

Черният камък се добива в най-вече в Бразилия, заради черно на цвят, често известен като черен крал.Черен камък притежава магнитно действие, с функция за грижа за здравето, здравословен начин на живот.Продължително носене на магнитни украшения, високо кръвно налягане, ревматизъм, артрит, неврастения, безсъние и болки в мускулите оказват определено влияние върху ребрата.Но също така усвояването на тялото, за премахване на негативна енергия, подобряване на жизнената сила на човека, физическа сила и общата жизненост, е символ на живот и за дълголетие.Често нося гривна от черен камък, колие, през артериите на човека, интравенозно отсече човешкото тяло от вредното електромагнитно излъчване, двойно регулиране на кръвното налягане, подпомага движението на кръвта, подобрява функцията на кислород от червените кръвни клетки, намалява холестерола, има успокояващ ефект върху нервната система, премахва ефектът на безсъние.

Как да се различи черните камъни в жлъчката

Как да се определи нивото черен камък с просто око и на допир?

Ниво А: гладка текстура, brilliant black, докосване на ръце или други предмети, не оставя никакви следи или петна.;

Ниво Б: макар и не много тъмен, но също е относително ярка, гладка повърхност, но ръчно или при допир до нещо друго, ще остави някаква следа или петна; понякога може да се изтрие, понякога е трудно да се обърше, но не гледайте внимателно, това не трябва да бъде очевидно.

Нивото на C: като цяло, по-черно, но яркостта не е достатъчно, податлива на надраскване

Грижа за wsop гривна от черен камък

1. Избягвайте падения, за да не повлияе на неговата красота.

2. Когато той не върху корицата, най-добре е внимателно да се свали, за да се предотврати инородную ерозия.

3. разположен на замърсяването и навременно почистване на мека кърпа, за да го запишете черно и ярки цветове.

4. Не си струва често не се носи, най-добре е да се носят, толкова по-душевно.

5. Избягвайте и мобилни телефони, механичните часовници и други ценни неща често се допират близо, за да не въвеждат ненужни загуби

Възстановяване/Възстановяване На

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и пощенската си номер.

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички съставните и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с Rg-box.eu.ИЛИ пък можете да изберете замени.

4. Ние приемаме в себе си цялата стойност на доставката, ако стоката (ите) не съответства на заявената.

Свържете се с нас

В магазина на удовлетвореността на клиента е на първо място: вижте коментари на нашите клиенти в нашите класации коментари!Въпреки това, ако по някакви причини са останали недоволни от нашите продукти или услуги, моля, пишете ни на Rg-box.eu съобщение.Ние позволяваме на 100% всички спорове, като отговорите на всички въпроси и запитвания в рамките на 24 часа и гарантира, че и двете страни ще са щастливи и доволни.

  • Пол: МЪЖ
  • Елегантен или Модерен: Модни модели
  • CN: Гуандун
  • Търговска марка: TS_FLYSNOW
  • Тип настройки: лепило
  • Вид На Гривни: Гривни с Веригата и Звена
  • Вид верига: Гривна от Мъниста
  • Произход: Континентален Китай
  • Съвместимост: Всичко, което е съвместимо
  • Стил: Класически
  • Функция: Радиационна защита
  • Форма\модел: Геометричен
  • Материал: Керамика
  • Тип обков: Сгъваема закопчалка
  • Тип на метали: Неръждаема Стомана
  • Тип елемент: Гривни