Безплатна доставка

160x240 см Правоъгълна Сватбена Покривка За Маса Кадифе Парти По Случай рождения Ден на Тампон На Маса, Покривки Декорация

78.36лв. 55.64лв.

0
0 Коментари

Инв.: r188971

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Спално бельо за маси и мека мебел

Тагове: покривка за маса със собствените си ръце, ворсистая плат кадифе, покривката от лантаны, розово-златна кадифе чанта, памук покривки за маси за сватби, кожа покривка за масата, покривка за маса bridas, льинен покривка за масата, коприна покривка за маса кръгла сватба, кадифе покривка за масата за хранене.

100% чисто Нов и високо качество

Цвят: Както е показано по-горе

Материал: кадифе (край без шиене)

Размер: както е показано по-горе (грешка е около 2-3 см)

Брой: 1 бр.

Употреба: Сватба парти, рожден Ден, банкет, хотел и къща

Когато вие отваряте пратката, трябва да има някаква миризма, просто го сложете на вятъра, тогава миризма ще изчезне, едно голямо благодаря

Всички елементи са предназначени за реална стрелба.Обаче на различни монитори цветовете могат да се различават леко

Доставка

Чрез Поща на Китай/Rg-box.eu стандартна доставка ще бъде около 15-45 работни дни в страната си.Ако спешно трябва да се използват, най-добре е да се свържете с нас преди да купите.

Плащане

1. Ние изпращаме само на адреса, посочен в alibaba.Ако искате да промените адреса си, моля, първо го промените в alibaba, тъй като ние ще изпратим стоки е само за вашият адрес на alibaba.Уверете се, че вашият адрес и пълното име на алиби, посочени абсолютно правилно.

2. Всички плащания трябва да бъдат изработени в рамките на 7 дни след приключване на търга.

3. Ние предлагаме на всички, че винаги идва с гаранция за удовлетвореност: ако забележите някакви проблеми с качеството, при получаване на продукта.Моля, свържете се с нас в най-скоро време.Ние приемаме замяна или връщане в рамките на 14 дни от датата на получаване.Ние ще ви върнем на покупната цена, но не и разходите за доставката и обработка на стоката.Обратната доставка ще бъде извършена за своя сметка, и вие също ще трябва да заплати за обмен, която ще ви бъде изпратен повторно.Моля, имайте предвид, че стоките, предмет на връщане, трябва да бъде в ново състояние.Моля, свържете се с нас преди да върнете продукта!

Коментари

Ние винаги получаваме положителни отзиви.Ако искате да ми оставите отрицателно, моля първо се свържете с мен.Така че ние можем да работим заедно, за да е правилно за вас.И отрицателна обратна връзка е наистина лошо за нашето продавача alibaba.Това ще се отрази на продажбите ни, в нашите приходи.Надявам се, можете да разберете.Ако не възразявате, моля, отделете време и го оставете на нас положителен коментар и четири 5-звездни подробно класиране на продавача, които са от жизнено значение за растежа на нашата малка компания.

МОЛИМ ви, МОЛЯ, да НЕ се остави ни на подробна оценка на продавача от 1, 2, 3 или 4 звезди, защото те означават "НЕ са изпълнени", което се равнява на отрицателен отзива.Както и това, което ние говорихме по-рано, ако не сте доволни във всяко отношение, моля, свържете се с нас за разрешаване на проблема.

Обслужване

Ние приветстваме всички едро поръчки / заявки, и ние можем да осигури почти всяка поръчка от дузини до хиляди, ако трябва, моля, свържете се с мен, аз ще предложа една цена на едро, благодаря.

  • Модел: Обикновен Боядисани
  • Характеристика: рециклиране
  • Техника: Тъкани
  • Стил: Модерен стил
  • Размер: as below
  • Използването на: Начало, На улицата, Хотел, Сватба, Парти, БАНКЕТ
  • Номер на модела: TC0010
  • Форма: Правоъгълник
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Полиестер / Памук
  • Тип дизайн: Твърд