Безплатна доставка

Бронзова Полукръгла Чанта-портфейл Kiss Lock дължина от 30 СМ с Двойни панти

110.81лв.

0
0 Коментари

Инв.: r19143

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Багаж и чанта

Тагове: чанта-скитник клои kiss, врата копчето кръгла дървена затвори, леопардовая чанта kiss angel, метална черна чанта dy kiss, чанта nissan kiss, рамка 3 7 см, рамката е с размер 30 х 50 см, черна рамка с размери 40x60 см, врата копчето bmw e38 метална, рама 30x40 см в стил барок.

Бронзова Полукръгла Чанта-портфейл Kiss Lock дължина от 30 СМ с Двойни панти

За да поръчате повече, моля, не се колебайте да се свържете с мен за получаване на индивидуален списък с комбинирана доставка.

Проследяване на уеб сайт с :

http:// ( www.17track.net )

Доставка 1. FedEx/UPS/DHL-това са начини за безплатна доставка по подразбиране.Който проследява стая е на разположение след изпращането. 2. За международна доставка може да повлияе празници, събития и други фактори на несигурност.По време на празниците в Китай, като фестивал на юана, Национален ден и така нататък, изпращане може да е малко закъснял, моля, вземете под внимание времето, преди пускането на поръчката.Плащането 1. Ние приемаме сигурна плащане (компания Alibaba), PayPal, T/ T като начини за плащане. 2. Моля, извършете плащането в рамките на 2 дни след пускането на поръчката, в противен случай поръчаните от вас стоки могат да липсват на склад. 3. Митнически такси, местни данъци и такси не са включени в цената на стоките или разходи за доставка.Но ще могат свободно да предлагат на купувачите необходимите документи за получаване на помощ.Ако има някакви разходи, купувачите трябва да ги носят.

Забележка: поради ръчно измерване се допуска отклонение от 1-2 мм от разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта

  • Материал: Метални
  • Тип: Дръжка
  • Тегло: 41g
  • Търговска марка: Жунсяо
  • Номер на модела: QXJ-4962