Безплатна доставка

ГМУРКАНЕ P10 ДОВЕДЕ Открит екран 960 мм Видео Пълноцветен 10 мм IP65/IP54 Muen-of-p10 960x960x185mm Muenled

1 362.09лв.

0
0 Коментари

Инв.: r191453

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Електронни компоненти и консумативи

Способността на доставка Способността поставки999 квадратни метра/кв. м на месец Опаковане и доставка Детайли на опаковане, Опаковани в дървени щайги

време на изпълнение на поръчката Портшенжен на екрана на дисплея led:

Брой на (кв. м.)

1 - 50

>50

Est.Време (дни):

13

Подлежи на договаряне

Спецификация Информация относно създаването на Име P10 Led дисплей Номинално напрежение AC110-220,50 / 60 Hz Консумирана мощност (средно)

400 W /㎡ Влажност на въздуха 15%-85% Честота на опресняване> 1000 Hz Режим с 1 / Модул 4Scan Тегло 45 кг Сертификат CE, ROHS, FCC, ISO9001, TUV Описание на продукта Led екран PH10

Със сигурност това е най-добрият вариант за външна реклама, той притежава някои особености, които го правят много подходящ за работа на открито площадки.Той може да работи при различни нива на яркост и на открито.Наем на led дисплея и да се използват на сцената, в банката, в рекламни и промоционални цели, на изложба, на гарата, KTV, на стадион, на летището и на други места на открито.

Висока сива скала е най - Доброто изображение

Вътрешен led дисплей, произведени с използване на материали с най-високо качество, закупени от най-известните доставчици.Крайната продукти се различава най-качествени и осигурява най-добри резултати.Висока честота на опресняване и скала на сивото осигуряват безупречно качество на изображението.

Уникален дизайн на кабинет - Лесен монтаж и транспортиране на

Корпус led екран се отличава с уникална здрава конструкция, която позволява лесно да прехвърляте и да го инсталирате.Лесен шкаф лесно се пренася и спестява транспортни разходи.Той не е повреден и служи цял живот.

Ще Получите всеки детайл в картината

Ние отделяме известно време всяка информация, продукт, за да можете да се насладите на всеки детайл от вашите маркетингови изображения.На пикселова снимки просто приятно за гледане.Това означава, че вие няма да пропуснете нито един детайл на изображението, видео или текст, които да се показват на екрана.

Висок клас на защита IP65 - сигурен и надежден

Специална водоустойчива конструкция на led екрана го предпазва от вода и прах.При инсталиране на открито защита е сериозен въпрос.Специална защита да го предпазва от опасности на околната среда.Висока степен на защита IP65 осигурява отлично качество на продуктите, при всякакви условия.

Широк зрителен ъгъл за по-широко покритие

Дисплеят е с широк зрителен ъгъл 110°, което позволява да се обхване по-голям брой зрители.Качество на изображението остава непроменено във всички посоки и на разстояние, като осигурява на всички зрители на еднакво високо качество на изображението.Това го прави подходящ за по-големи разноски.

Строг тест на стареене

Всички продукти се подлагат на строг тест на стареене.72-часов тест на застаряването на населението се извършва без die лампи, скучна лампи, разлика в цвят и мозайка.Продуктът се отделя на пазара, само в случай, ако той преминава изпитанието на стареене, гарантирайки ви най-доброто качество.

Дисплеят е оборудван със система за LINSN, която предоставя отлично качество на продукция, висока резолюция на дисплея, бързо време за зареждане и висока честота на опресняване.Дисплея е известен със своята стабилност и надеждност, което го прави идеален за различни рекламни цели.

Най-доброто следпродажбено обслужване

Ако вашият led екран е повреден и на него действа гаранционния срок, ние ви предлагаме безплатни аксесоари за продукт.Всеки път, когато имате нужда от нас, ние сме винаги близо до вас.Нашият екип обслужване на повече от готов да ви помогне по всеки въпрос или проблем.Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време

  • Номер на модела: Муен-О-Ф-П10
  • Пиксели: 10 мм
  • Търговска марка: МУЭН ВОДИ
  • Използването на: На улицата
  • Цвят на чип Тръба: Пълен цвят
  • Функция: Видео
  • Произход: Континентален Китай