Безплатна доставка

Хелоуин Гигантски Паяк Украса 48,4 инча Анимиран Гигантски Паяк и Паяжина-Reliance Реалистичен Хелоуин Паяк Светва

83.40лв. 40.87лв.

0
0 Коментари

Инв.: r193963

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание:

Подпори за Хелоуин "Гигантски паяк и огромна мрежа на паяк" - идеалният страшно аксесоар за партита, изработен от висококачествени материали, с отлична анимация с жуткими звуци, зловещ светлина и реалистично космат вид, за да плаши приятелите си.

Спецификация:

Заглавие: Гигантски Паяк на Хелоуин и Огромна Мрежа на паяк.

Тегло: 617 г

Размер на опаковката: 23.5*20*10.5 см/9.25*7.87*4.13 инча

Удължен размер на паяка: 123 см/4,04 фута

Функция на продукта: звуков ефект, осветление, вибрации

Област на приложение: оформление на сцената, фалшификация и измама

Технически характеристики на: Захранва от 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта)

Опаковъчен лист:

Гигантски паяк * 1 (без батерии)

Паяжини *1

Добри съвети:

1. Благодарение на цветовата температура на дисплея, камера, осветление и умения за заснемане на изображения на някои храни може да има малка разлика в цвета, а цветът зависи от самия продукт!

2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Призрачен Spider Prop] Разработени с гигантски паяк и огромна паяжина, украса за Хелоуин Giant Spider създават ужасна обстановка за вашата градина и купоните, благодарение на богат детайла за по-реалистичен вид.

2. [Нов анимиран дизайн] Благодарение на зловещ звук, зловещо червени очи с подсветка и смущаваща ефекти разклащане, украса за Хелоуин Spider изпълнено на батерии, създаващи усещане за жуткости и ужас.

3. [Висококачествени материали] Изработен от висококачествена кожа и за по-реалистичен космати тела, гигантски паяк на Хелоуин се различава много анимация за по-дълъг срок на експлоатация, разработен с регулируеми крака за домашно жестове.

4. [Идеално за партита] Идеален набор от подпори за страшни партита, гигантски паяк и паяжина на Хелоуин, подходяща за вашата градина, двор, косене на трева, двор, веранда и тераси, идеален за Хелоуин партита вампири, партита вещици и подпори за къща с призраци.

5. [Идеални подаръци за приятелите] Украса във формата на гигантски паяк на Хелоуин - идеалният избор за партита и страшно декорации, идеалният подарък за вашите приятели, съседи и семейства, които обичат сцена на ужасите, популярни както при деца, така и при възрастни заради страшно външен вид.

  • Тип елемент: Електронни Домашни Любимци
  • Класификация: Електронен
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Характеристики: Работи на батерии
  • Материал: Памук
  • Пол: Унисекс
  • Произход: Континентален Китай