Безплатна доставка

DT swiss 350 SL Дисковата Спирачка Употребявани Велосипеди Директен Ковшовый който има Фланец, Носещи Ультралегкий 36 Т Храповик Централно заключване HG/XD/MS

444.04лв. 177.61лв.

0
0 Коментари

Инв.: r194415

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Резервни части за велосипеди

Тагове: пътен под наем keyspor, трапчинки на бузите dt swiss, лента dt swiss, гайка dt swiss 350, настройка на ultra boost, велосипедна ступица mi, вентилатор 350, елитни колела dt swiss 240, скоростна boost 350, куб dt swiss 350 141 мм.

НОВИ ХЪБОВЕ DT SWISS 350SL BOOST МТБ

Ние сме дистрибутор на DT SWISS в континенталната част на Китай и доставяме аксесоари DT SWISS.

Моля, свържете се с отдел поддръжка на клиентите, преди да поръчате, за да се изяснят техническите характеристики на главината: включително,

1. Модел: НОВ 350SL на БАСИТЕ

2. Тип: Планински ВЕЛОСИПЕДИ

3. Ширина на ос: отпред 110, отзад 148 мм

4. Диаметър на вала: 15 мм ОТПРЕД, отзад и 12 мм

5. Брой дупки за спици: 32H

6. Дръпнете за ухото: странична тяга

7. Пак тип: HG: подходящ за Shimano 8-11 s, SRAM 8-12 s

XD: Подходящи за SRAM GX / xo1 / xx1 11-12 s

MC: Подходящ за Shimano 12s

8. Повърхността на фиксиране на спирачките: Дискови спирачки с централно заключване

DT SWISS система планетни предаване с механизма на палеца техническо описание :

1. Прижимная страничен капак: Страничен капак, който може да се демонтира ръчно, предоставя удобство за бързо обслужване и превръщането на спецификациите. допускане на запрессовку +/-0,0 XX mm.

2. Лагер: Висококачествен кассетный лагер, о-пръстен, с една повърхност осигурява изключително ниско съпротивление на движението. Товароносимостта на един лагер 2080 Н.

3. Направи различни съоръжения пръстен: тя носи вътрешен Пейлин и прехвърля въртящ момент към корпуса на главината. пробен въртящ момент от 450 НМ се предава.

4. Беседки от лека сплав: оптимизиране на динамично натоварване на ступицу.След 13-кратно тест на жизнения цикъл на колела.

5. Пружина: Проверени на жизнения цикъл на продукта в 13 джанти двойки.

6. Планетарная трансфер: най-добрата система за предаване на въртящия момент при най-малкия тегло.

18 Т / ъгъл на ухапване от 20 ° c | 36 Т / ъгъл на ухапване 10 ° | 54 Т / ъгъл на ухапване от 6,6 ° | възможни опции

7, основата на кулата сплав: достъпна и анодное повърхностно покритие.За да се намали съпротивлението на движението, контактна повърхност elips е высокоточную и изключително гладка обработка на повърхността. точността на мястото засаждане elips +/- 0,0 XX mm.

Ъгъл на ухапване се отнася до ъгъла на празен ход, при който ступица предава силата на въртенето на педалите knight в предната част на колелото.Ние трябва да разберем, че намаляване на ъгъла на ухапване е ограничена, тъй като надеждността на системата на основите на кули и зависи от ъгъла.Което прави системата планетарни кутия, такава уникална?Отговорът се крие в това, че всички туристи в две шестернях може всеки път да се включи едновременно.Ступица собачковой система е елемент на управлението, в която едновременно да участват само няколко кученца; освен това, контактите кученце е доста малък, а повърхността на зъбите планетни зъбни предаване увеличени площ, бр.Този резултат е осигурил легендарната надеждност на системата планетарни кутия и я характерен звук на зъба довършителни!

Инструкции за купувачи

1. Когато правите поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.

2. Поръчки ще се обработват в рамките на 3-7 дни след завършване на плащане.

3. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите носят отговорност за митнически такси.

4. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се налагат по време на доставка.Ние не возмещаем цената за доставка за отказ от доставка.

5. Ние изпращаме само потвърден адрес на поръчка, вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

  • Длъжност: Отпред + Отзад
  • Номер на отвора на главината: 32 Дупки
  • ОС: ПОВИШАВАНЕ на
  • Материал: Алуминиева сплав
  • Безплатен хъб: HG
  • Категория: Ступица лагер
  • Отвора за Спици: 29 - 36
  • Спирачна система: Дисковата спирачка
  • Търговска марка: dt swiss
  • Брой дупки: 32 Дупки
  • Произход: Тайван Китай