Безплатна доставка

Фритюрник

27.05лв. 13.53лв.

0
0 Коментари

Инв.: r194602

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание:

Строителна играчка от сламени СТЪБЛА безопасно, красочна и с нея е забавно да се играе.Слама строителен набор от вдъхновява творчеството, развива зрително-моторна координация и помага на малките ученици да учат цветове!

Спецификация:

Име на продукта: Сламени Градивни елементи За сглобяване на Играчки

Материал на продукта: PVC

Размер на продукта: височина-20,7 см/8,15 инча

Цвят на продукта: случаен

Функция: разпознаване на цветове, форми мрежа

Опаковъчен лист: Сламени блокове * 100шт

БЕЛЕЖКА:

Поради различния осветление и настройки на екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветове на снимката.

Поради различни измервания ръчно, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Отличен материал: Строителна играчка от слама прът, изработен от отлично PVC-материал, който е безопасен, забавен и лесен за почистване с топла сапунена вода или детски кърпички.

2. Цветни сламки: отлични за занимания на деца в помещението.Играчка-конектор за строителни соломинок се предлага с 50 разноцветни соломинками и соединителями.Инженерни строителни блокове ще помогнат на малките децата да научат цветовете!

3. Прекрасна играчка строителна от слама: строителни блокове дават на децата си удоволствието от играта.Слама играчка-конструктор ще помогне на вашето дете да тренира малък мотор, забавляват играчки!Ще Получите ценен опит, обучение.

4. Забавни играчки: Играчки за сламени конектор има много цветя и цветовете са ярки.Отличен за развитие на детето на умения за конструиране, проектиране, мислене, зрително-моторна координация, концентрация и търпение.

5. Прекрасен подарък: Вие сте подготвили празничен подарък?Слама дизайнер-конструктор - идеален подарък за Ден за защита на децата, партита, рождени дни и т.н. Е незаменим приятел от детството.

  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 12+y