Безплатна доставка

Игра на карти с Памет Космически Ловец на Призраци Игра на карти Играчка-Пъзел Сладко Мултиплейър Игра на Карти с Памет Детски Празнични Подаръци Играчки

38.58лв. 27.00лв.

0
0 Коментари

Инв.: r198564

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание:

Карта Space catcher е направена от висококачествен ABS-материал, така че тя е здрава, здрава, безопасна за използване, гладка и износостойкая.Това може да помогне на децата да развият зрително-двигателната координация тренират паметта си, да разпознават цветове и форми, а също развиват логическо мислене.

Спецификация:

Категория: Настолна игра на Карти

Характеристики: упражняване на надзор, пъзел, развлечения, забавни игри, decompression

Размер: около 18*14,5*5 см/7.1*5.7*2 в

Опаковъчен лист:

настолна игра space ловецът* 1 комплект

Бележки:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Много забавно: игра на карта с памет е много лесен за научаване, така че от него да могат да се ползват от хора от всички възрасти.В нея могат да играят от 2 до 4 играчи, за да се осигури часове забавна забавление.

2. Малък размер: Благодарение на леко тегло и малък размер нашата детска комбинационную играта по-лесно да носят със себе си.Можете лесно да го сложи в чантата си.Това е много удобно.

3. Развива логическото мислене: като различен подарък за предучилищна нашата настолна игра на карти може да помогне на децата да развият зрително-двигателната координация тренират паметта си, да разпознават цветове и форми, а също развиват логическо мислене.

4. С: Карта на Space catcher е направена от висококачествен ABS-материал, който е сигурен, здрав и износостойким.Така и да има, така че това няма да навреди на ръцете на вашето дете.

5. Лесна за възпроизвеждане: натиснете бутона за освобождаване на затвора на фотоапарата и камерата на случаен принцип ще се покаже на набор от шаблони.Първият играч, който ще намери на картата на същата проба, кликне върху своето ловеца и получава карта, печели този, който първи събере 5 карти.

  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Произход: Континентален Китай