Безплатна доставка

Модерен Органайзер За Съхранение На Штабелируемые Сгъваеми Кутии От Пластмасова Кутия За Съхранение На Книги С Голям Капацитет Сгъваема Кутия За Съхранение

239.68лв. 196.54лв.

0
0 Коментари

Инв.: r20822

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

1. Сгъваеми кутии за съхранение на: Кутии за съхранение с капаци не само осигуряват допълнително пространство за съхранение, но могат и да се появят, когато те не се използват.Може да се премества ръчно, и хвърли на колела, а долните четири сменяеми колела улесняват преместването и спестяват усилия.

2. Здрава и устойчива конструкция: Изработени от утолщенного полипропилен материал, сгъваеми кутии за съхранение се различават по трайност.Дебели материал, здрава носеща способност.

3. С капак и дръжка: сгъваеми кутии за съхранение могат да бъдат опаковани в комин, който благодарение на блокирующей система за гнездене, независимо от това дали те са отворени или са сгънати.Дизайн с капачка предпазва продуктите от прах.Ергономични дръжки със странични захватами улесняват вдигане тежести.

4. Мултифункционален контейнер за съхранение на: Сгъваеми съдове за съхранение с капак са чудесни за съхранение на дрехи, детски играчки, книги, обувки, сезонни стоки и много други неща у дома или в офиса.Направете една стая по-подредено.

размер: 47x35x23,5 см

Материал: PP

цвят: Жълт / Бял / Розов / Син / Зелен

Съдържание на опаковката:

1 * Сгъваема кутия за съхранение

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • цвят: Жълт Бял Зелен Син Розов
  • 4. Мултифункционален контейнер за съхранение: Сгъваеми съдове за съхранение с капак са чудесни за съхранение на дрехи
  • 2. Здрава и устойчива конструкция: Изработен е от утолщенного полипропиленови материали, сгъваеми кутии за съхранение са здрави
  • 1. Сгъваеми кутии за съхранение: Кутии за съхранение с капаци не само може да ви осигури допълнително място за съхранение.
  • Стил: Традиционен китайски стил
  • 3. С капак и дръжка: Сгъваеми кутии за съхранение могат да штабелировать с помощта на блокирующихся контакти
  • Размер: 47x35x23,5 см
  • Материал: Други, ПП
  • Произход: Континентален Китай