Безплатна доставка

2 бр. На Коледа, Венец от Ратан, Венец от Лозови насаждения, Венци от Лозови насаждения, Венец, Рамка, Венец от Лоза за Дома

34.11лв. 17.06лв.

0
0 Коментари

Инв.: r2143

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

Описание

Венец от ратан със собствените си ръце може великолепно да украсяват дома и събитие и да ви накара да се чувстват радостта от най-важните празници.Тази рамка за венци е подходящ за сватбени декорации diy, коледни венци, кошници с цветя, декорации врати, орнаменти.

Характеристики

-Цвят: Както е показано на фигура

-Материал: Ратан

-Размер: 35.00X35.00X2.00 см./13.76X13.76X0.79in

- Тези рамка за венци със собствените си ръце са изработени от добро ратан, те са трайни и издръжливи.Всеки венец е бил клюки ръчно от естествен ратан, която е различна трайност.

- Всички тези гирлянди са изтъкани от ръчно от естествен ратан, което ги прави безвредни, декоративни и подлежат на повторна употреба.

- Тези гирляндные венци може да украсите с различни материали, за да направите великденски яйца, великденски зайци, кленови листа, тикви, Дядо Коледа, снежен човек, да отговарят на празничната атмосфера.

- Можете да използвате въображението си, за да добавите коледни елементи към гирлянде в съответствие със собствените си предпочитания и нужди.

- Идеалният материал за занаяти собствените си ръце, за празнична украса на входната врата.Той има обикновен външен вид, като ви дава достатъчно пространство за добавяне на аксесоари.

2 x Рамка за Венци

  • Материал: Памук
  • Произход: Континентален Китай