Безплатна доставка

Декоративен Поднос от неръждаема Стомана, Определени с дължина 2,9 инча, Бижу Ястие, Органайзер за Козметика, Бъркотията в Банята (черен)

51.27лв. 34.86лв.

0
0 Коментари

Инв.: r21457

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

2 пакета, са изработени от неръждаема стомана.Здрава и красива.

Тава за деликатеси, всеки с размери 9 см х 3.7 инча х 0,4 инча (Д х Ш х В) тегло: около 5,7 грама.Използвайте плоска повърхност с размери около 6 инча.

Процесът на матово полиране позволява да не се притеснявате за това, че той ще нарани повърхността, на която той седи.

Подходящ за съхранение на малки аксесоари като бижута, флакони парфюми, четки за коса, козметика...

Тази тава е много симпатична и добавя едно докосване на стил във вашата спалня / приставной маса / бъркотия в банята / И т.н. Направете пространство по организиран и чист.

Цвят: черен

Материал: неръждаема стомана

Съдържание на опаковката:

2 х малки сервировочных на тавата

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За Дропшиппинге

1) Ние приемаме дропшиппинг, имаме голям опит в дропшиппинге, и ние няма да публикуваме в поръчка без реклами и материали.

2) Ние приемаме CSV файл (файл Excel) за обработка на поръчката при поръчки на едро.Просто трябва да платя една поръчка на Rg-box.eu.Ние ще се погрижим вашите поръчки в съответствие с файл на Excel.можете да ни изпратите CSV-файл, който съдържа цялата информация за клиента (име, адрес на електронна поща, пълен адрес и т.н.) И информация за поръчката (цвят, номер).Аз предлагам пълната цена.Просто трябва да направите една поръчка на Rg-box.eu, след като сте го платили.Ние ще се качи на вашия файл в нашата система и ще се справят с поръчките си в съответствие с вашия файл.

След като можем да доставим поръчката, ще пратя обратно CSV-файл с кодове на проследяване.

  • Произход: Континентален Китай