Безплатна доставка

Здрав Модерен Фланец Органайзер За Маринати във формата на Пясъчен Часовник, Пластмасов Контейнер За Маринати, Практични Кухненски Принадлежности

14.33лв. 9.60лв.

0
0 Коментари

Инв.: r21727

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: контейнер за кисели краставички и маслини, стъклена банка кимчи, банката кисели краставички, Банка за мариновани краставички, Банка.

Важна информация

Материал: Пластмаса

Размер на опаковката:

10 cm x 10 cm x 12 cm / 3,94 "x 3,94"х 4,72" (прибл.)

Преглед:

Благодарение на конструкция във формата на пясъчен часовник и херметически капак на тази банка може ефективно да се отдели течност от продукти и няма да бъде лесно разливаться, ако перевернете я с дъното нагоре, за съхранение.

Благодарение на компактния си дизайн с по-голям отвор, той не ще отнеме твърде много място за съхранение, и ще ви бъде удобно да приемате кисели краставички или други продукти.

Тази банка е изработена от висококачествена пластмаса, който е здрав, лесно и практично.

Диаметърът на тази банките е 10 см, а височината - 12 виж

Той е подходящ за гардероби, килери и други складови площи.Не изхвърляйте саламура, за маринати, можете да го съхранявате в хладилник и да се използва отново саламура за приготвяне на по-голямо количество саламура или за придаване на вкус на всяко ястие.

Забележка:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Технически характеристики:

Характеристики: Компактен, сухо мокро разделение, дизайн на пясъчен часовник

Съдържание на опаковката:

1 х на Банката за маринати (други в комплекта не са включени)

  • Материал: Пластмаса
  • Стил: Модерен стил
  • Произход: Континентален Китай