Безплатна доставка

Монети Кралица На Паметника Монета На Кралица Елизабет Възпоменателни Монети, Монети, Кралица Елизабет Метален Кръгъл Медальон Монети За Спомен

10.55лв. 5.29лв.

0
0 Коментари

Инв.: r22616

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание;

Изработени от висококачествена сплав с монети Queen се различават изисканото майсторство на изработката, богатството на детайли, изискан външен вид и трайност в употреба и са предназначени в памет на кралицата на Обединеното Кралство Елизавете.

Спецификация:

Име на продукта: Монети кралица

Размер (приблизително): диаметър 4 см/1,6 инча, дебелина 0,3 см/0,1 инча

Тегло: около 30 грама

Материал: Цинк сплав

Опаковъчен лист:

Монети на кралицата*1

Забележка:

Поради различния осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Отлична изработка】 Колекционерски монети на кралица Елизабет имат устойчив лъскав цвят, изящна изработка производство, богати на детайли, изтънчен външен вид и дълготрайност.

2.【Паметник на кралица】8 септември 2022 г. е починала любимата кралица Елизабет II, надяваме се да почетем паметта си монети на кралицата и да й благодаря за посвещението.

3. 【Широк спектър от приложения】 Възпоменателна монета на кралица Елизабет широко се използва, е подходящ за декорация на дома и колекция от монети, а също така е изискан сувенир великолепие на възпоменателна служба на кралицата.

4. 【Идеален избор за подарък】 Монети на кралица Елизабет II, които са идеални за приятели, съседи и семейството, а също и на колекционери, са незабравими монети специално историческо значение.

5. 【Гордостта на Британия】 Когато цялата страна скърби, ако искате да изразят любовта си към страната и кралицата, патриотични ценности и гордост за Обединеното Кралство, платинена монета Queen Platinum ще стане добър избор.

  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 12+y