Безплатна доставка

50 мл Пистолети Лепило Двукомпонентно AB Епоксидни Лепило Лепило Апликатор за Лепило Адгезивный Компресия Ръчни Пистолети Захранващи Смесени 1: 1

39.15лв. 30.93лв.

0
0 Коментари

Инв.: r2314

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Инструменти

Тагове: лепило с пистолет 111 см, сиво лепило с пистолет, лепило с пистолет aodon, лепило с пистолет лъв, лепило с пистолет wrox, лепило с пистолет 100 бр., nailene супер лепило лепило за нокти, лепило прозрачно лепило с пистолет, лепило с пистолет соло, лепило с пистолет yatoo.

Описание:

Този лепило апликатор, предназначен за отпечатване или за нанасяне на различни двухкомпонентных лепила или мастила, двукомпонентно лепило може да реши проблема за смесване на продукти.

Спецификация:

Материал: Пластмаса

Цвят: Черен

Подходящ касета: 50 мл

Применимая норма: Съотношението е 1:1

Характеристики:

1. Това е просто промишлени стоки.

2. Двукомпонентно лепило, предназначен за отпечатване или за нанасяне на различни двухкомпонентных лепила или мастила може да реши проблема за смесване на продукти.

3. Подходящ за стандартен ръчно управление, удобен за потребителя дизайн, демонтаж и използването на много прости, касета е поставена и сигурно е задържано с помощта на лост, след това можете плавно да се разпределят смесена эпоксидную смола, съкращаване на дръжката заедно, имайте предвид, че вие също ще се нуждаят за еднократна употреба дюзи за смесване.

4. Смесване и подаване на материали улеснени с помощта на този опаковка касети.

5. Дръжката е удобна за използване, външния вид на благородник, а тласкач трайно и лесно за носене.

Инструкции:

1. Отворете горната част на апликатора, а след това максимално дръпнете скарата.

2. След определяне на дюзи за смесване на касетата поставете касета с материала и го заключете с помощта на спорта.

3. Завийте с гаечен ключ, за да материал плавно излизаше от смесване на върха.

4. Върнете се в багажник на предишното място.

5. Извадете тонер касета, повторете горната операция.

Пратката включва:

1 х Апликатор за лепило

Когато правите поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим стоката възможно най-скоро.Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе на времето на получаване на пратката.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси и данъци при вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се налагат по време на доставка.Ние не возмещаем цената за доставка за отказ от доставка.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите носят отговорност за митнически такси.

  • Източник на захранване: Ръководство на потребителя
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Вик
  • Номер на модела: Други
  • Тип: Патронный Пистолет
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма