Безплатна доставка

Мини Преносим Метър Дебелина Led Дисплей от 0 до 25,4 мм Многофункционален Дигитален Дебелометрия за Кожа, Плат, Хартия, Бои

62.10лв. 37.26лв.

0
0 Коментари

Инв.: r2323

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Инструменти

Тагове: мини кожена сензор, плик lenco, дебела кожена чанта на метална верига, 1 метров чанта, плик шампион, плик за фламенко, електромера optica, кутия картонена хартия, плик selofan, длето 3003 дебелометрия.

Измерване на Дебелината на Мини Преносим Led Дисплей 0-25, 4 мм Многофункционален Дигитален Дебелометрия за Кожа, Плат, Хартия

Функция: 1. [Интелигентно изключване на захранването] Цифров дебелометрия е клавиша за включване-изключване и може да изберете автоматично изключване на захранването, ефективно защитава инструмент.

2. [Обхват на измерване] Обхват на измерване е от 0 до 25,4 мм, с ключ за превключване на измервателната система, малък по размери и лесен за носене.

3. [Точното измерване] Разделителна способност е 0,01 mm/0,001 инча и може да се почиства в всяко положение, за да се улесни измерването на микроразниц.

4. [Превъзходна материал] е Изработен от висококачествен алуминиев материал, този електрически дебелометрия здрав и издръжлив, има дълъг срок на служба.

5. [Широкото прилагане на] Този имейл дебелометрия може да се използва за измерване на дебелината на хартия, кожа, плат, тънки метали и т.н.

Спецификация:

Вид на продукта: М дебелина

Материал: Алуминий

Резолюция: 0,01 mm/0,001 инча

Обхват: 0-25,4 mm/1 инч

Батерия: Бутон на батерията 3 (CR2032) (предлага се без батерии)

Работна температура: 0-40 градуса по Целзий

Температура на съхранение и транспорт: -20-70 градуса по Целзий

Относителна влажност: по-малка или равна на 80%

Списък на пакета: 1 х М дебелина

Как да използвате: Инструкции: 1. Натиснете бутона за измерване, за да се разделят на горната и долната измервателни глави и ги търкайте сухи. 2: Натиснете бутона за захранване, включете захранването и проверете дали е нормална реалност. 3: Когато горната и долната част на измервателни глави са затворени, проверете дали реалност 0, когато тя е затворена, ако не, натиснете клавиша настройки на 0 за почистване. 4: Натиснете бутона за измерване, за измерване на горната корона се намира на достатъчно разстояние от дъното на измервателната глава.Поставете детайла правилната страна на долната измерительную глава и разхлаби бутона за измерване, за измерване на горната корона сгуши плътно към детайла, а след това прочетете книгата. 5: Ако е необходима друга стандартен дисплей, натиснете клавиша mm / in за избор. Начин за инсталиране на капака на отделението за батерията: Свалете капака на отделението за батерията, сменете си нова батерия (положителната страна нагоре), а след това поставете капака на отделението за батерията.

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки на най потвърдена адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени за вашата помощ.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили своята пратка в посочения период, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

  • Дума 2: Дебелометрия
  • Сертифициране: Няма
  • Номер на модела: Измерване на дебелина
  • Дума 1: Измерване на дебелина
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: VBESTLIFE