Безплатна доставка

15,05 унция Ворсистая Памучен деним яке От мека джинсового материал WF313

59.30лв. 47.43лв.

0
0 Коментари

Инв.: r239165

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Аксесоари за Облекло

Тагове: дънкови платове, Панталони, тон на скъпоценни камъни колиета, дънкови занаяти собствените си ръце, , дънкови платове за дънкови панталони.

-Минимално: 3 ярд; по-Долу не е приемливо, купувачи, моля, имайте предвид с благодарност.

Артикул №: WF313

Тегло: 15,05 унция / 510 гориво

Широчина: 33 "/84 см

Състав: 100% памук

Цвят: Индиго

Краен приложение: Дънки, панталони, палта, Якета, Чанти, Облекло, панталони и т.н.

Тъканта се продава на ярдам - за поръчка изберете точното количество ярда от падащия списък, всеки двор ще се появи във вашата количка за пазаруване като отделен продукт, но те ще бъдат доставени като едно цяло.

Директна доставка, търговия на едро и индивидуални поръчки също са добре дошли, моля, свържете се с нас, за да обсъдим подробностите.

Ние сме професионалисти в областта на търговия на едро и шивашки дънкови дрехи (особено деним selvedge), топло ви каним да ни изпратите запитване относно вашите поръчки за ушиване и продажба.

За компанията WingFly Selvedge Denim Co.Оод

WingFly Selvedge Denim Co.Оод е специализирана в професионално бизнеса, предлагайки непреработени дънки по целия свят, и предлага разнообразни услуги по пошиву дрехи за жени и редовни клиенти.

WingFly доставя 2 вида материал за дънкови облекла

За да подкрепят и да отговорят на нуждите на различните клиенти (малки, така и големи), WingFly selvedge denim Co.Оод - водещи производители на дънкови платове в света, доставя по-малко от 2 вида:

1. В присъствието / на склад: от 4 грама до 32 грама на разположение има хиляди и хиляди необработени дънкови материи, качеството на стриктно проверени, за минимална поръчка 100 ярда + приемлив, да се избягва проблема с висока moq за малки купувачи и удовлетворяйте големи купувачи, които се нуждаят от стоки за бърза доставка достави;

2. Изработена по поръчка / наскоро произведена необработанная на деним плат: обикновено се нуждаят от 3000 ярда за ново производство или индивидуална поръчка, докато WingFly предлага малко черен плат деним и плат деним цвят индиго, в малко количество минимално за поръчка по поръчка за производството на една прежда основите на Red Основната Selvedge Denim 800 ярда + и така нататък. някои други например, суров деним цвят индиго 2000 ярда ново производство ok.WingFly selvedge denim Co.Оод е намирането на различни методи на доставка, за да отговори на изискванията на купувачите

WingFly selvedge denim Co.Оод работи с различни превозни агенти-express, море, по въздух (услуга "от врата до врата" включва такса) за изпращане на поръчки на купувача в различни количества най-рентабилен начин.Купувачите никога не се притеснявате за доставката, когато са поставени на поръчка в WingFly Selvedge denim Co.Ltd.

Подробна информация за продуктите

КУПУВАЧИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

01 За продукта

Всички продукти в този магазин са на 100% разработени, независимо, произведени в завода, се доставят от първа ръка и са с гарантирано качество.Всички размери на дисплея, етикети, материали и описания подробно описани на страницата с подробности.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти.

02 За логистиката

Ние гарантираме доставка в рамките на 72 часа от датата на поръчка.Купувачите, моля проверете стоката при получаването на стоката, ако има някакви щети, моля, свържете се с нас навреме, и загубите ще бъдат компенсирани.

03 различни цветове

може да предизвика незначителни отклонения в цвета.Всички снимки са направени в естествената си форма.Ние правим всичко възможно, за да сведе до минимум хроматичната аберация, но поради различни дисплеи купувачи, моля, разберете.

  • CN: Гуандун
  • Извинение: Всеки ден
  • Произход: Континентален Китай