Безплатна доставка

1/35 Комплект полеви войски на Луфтвафе от Втората световна война #2 - (2 фигурки от смола/набиране) Воини #35152 в разглобено формата на Неокрашенная модел "Направи си сам"

32.32лв. 27.47лв.

0
0 Коментари

Инв.: r242606

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: фигури от смола времето на Втората световна война, часовници division2, колекция от модели от смола mage, костюм на луфтвафе, миниатюрен набор от модели от смола, жена 135 фигури, модел 5003 ръжен полета, немски часовници на луфтвафе, модел ръжен поле 5012, милорд 2 фигура.

Характеристики на продукта:

Воини 1: 35 на Втората световна война Полева дивизия на Луфтвафе Набор от войски на # 2 - Комплекти от смола (2 фигурки / комплект) Опаковка кутии

Материал: Смола

Опаковка: с кутия

Начин на ПЛАЩАНЕ:

Ние приемаме плащане чрез Alipay, всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

Доставка:

Всички колети могат да се изпращат по целия свят.Ако искате експрес, моля свържете се с нас, ние можем да изпратим чрез EMS, DHL, UPS.

Коментари:

Когато получите пратката, ако тя ви хареса.Моля, оставете ни положителен отзив (4 звезди, 5 звезди), това е важно за нас.Ние ще ви бъда много благодарен.

Ако не сте доволни от нашите продукти и услуги или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 8 часа.

Надяваме се да донесе на всички хора, добро обслужване, по всякакви въпроси, моля, свържете се с нас.

  • Пол: Унисекс
  • Материал: смола
  • Препоръчителна възраст: 18+
  • Предупреждение: В разглобено и неокрашенном формата на