Безплатна доставка

Комплект от 6 етажа торби за дрехи с цип- 3 големи и 3 средни за дрехи, блузи, чорапи носочных изделия, чорапи, бельо, сутиен и бельо,

31.75лв. 20.64лв.

0
0 Коментари

Инв.: r244571

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Добре дошли в нашия магазин.

Нашите продукти се различава достъпни цени и с добро качество.Ние подкрепяме дропшиппинг и продажба на едро.Ако искате да работите с нас в продължение на дълго време, моля, свържете се с нас и ние ще ви предложим много добра цена.С най-добри пожелания!

Автоматично блокиране, за да мълния не се отваря при пране и сушене, калъф с цип за допълнителна защита, без ръжда.Застегните цип и пазете дрехите си по време на пране и сушене

Здрав и дишащ материал от полиестерни влакна, здравословен и чист.Тези пакети за дрехи за пране работят перфектно всеки път, защитата на вашите деликатеси и да ги запазва като нови.Използвайте и в сушилнята.

На вас и на вашите дрехи ще се радвате на висококачествен копринена мрежа, защищающая вашата най-добра дрехи, тя най-ДОБРЕ защитава деликатеси, удължава живота на бельо, трикотаж носочных изделия, бельо и много други.

ДЕЛИКАТНИ ПАКЕТИ ЗА ДРЕХИ ЗАПАЗВАТ ЦВЕТОВЕТЕ ЕДИНИЧНИ И БЕЗОПАСНИ: три големи бели пакет може да се използва за леки дрехи, а по-малките пакети - за тъмни дрехи.

Чанта-органайзер за пътуване - прозрачна мрежа улеснява търсенето на нещата и не им дава да се изгуби.Това също прави проверка за сигурност на летището бърз и удобен.

цвят: Бял

Материал: Полиестер

Включва: 3шт 30*40 см мрежести торби за дрехи + 3шт 40 *50 см мрежести торби за дрехи

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Скъпи приятели, благодарим ви за избора на нашия продукт

Ако откажете поръчка или по друга причина, всички средства ще бъдат върнати в сметката си в продължение на 7-10 дни през Rg-box.eu.

Доставка

Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

★ Ако сте от Русия, моля, оставете вашето пълно име и правилния телефонен номер.Това е много важно!!!

Дропшиппинг и дистрибуция

За търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка, ако се свържете с нас преди да се плати.

При директна доставка ние можем да изпратим стоката директно на вашите клиенти и не оставят никаква информация за нас.

За обратна връзка

★ Всяка обратна връзка от вас ще бъде оценена.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Ако сте доволни от нашите продукти, ако сте доволни от нашите продукти, искрено се надявам, че ще можете да ни даде 5 звезди.

  • Стил: Модерен стил
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Други