Безплатна доставка

Резервни Части За Roborock S7 S70 T7S T7S Plus Основна Четка Hepa Филтър Подложка За Парцал Резервни Части, Аксесоари За Прахосмукачка

44.97лв. 33.27лв.

0
0 Коментари

Инв.: r25100

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: География

Ние предлагаме отстъпка за голям брой стоки.Добре дошли, за да се свържете с нас!

Използваният модел: Подходящ за робот-прахосмукачка Roborock S7 T7S T7S Plus. (Моля, потвърдете вашата модел на прахосмукачка, преди покупка)

Замяна на четки за подметания ръбове - това е отстраняване на отломки с ръбове и ъгли в пътя на прибиране на реколтата, която ще бъде изтрит с вашите подове.

Филтри HEPA осигуряват висока ефективност на пречистване, едновременно с намаляване на проникването на прах, цветен прашец и други алергени във въздуха, който дишаме.

Лесно се заменя с: Чисто нов и високо качество, здрав и практичен за употреба.В рамките на редовното техническо обслужване може лесно да се разглобява и да се замени.

В зависимост от вашето домакинство, се препоръчва да се замени с подробностите на всеки 3-6 месеца.Редовна смяна на части помага на колата да работи с максимална ефективност.

Цвят: Както е показано на фигура

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

2 * Основната четка

2 * HEPA-филтър

2 * Четки за подметания ръбове

2 * Парцал за миене на съдове

1 * Четка за почистване

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай