Безплатна доставка

Enshey Мъжки Помпа, Сервоусилвател на Ерекция на пениса, Увеличаване на Обиколката На глезена Устройство За Уголемяване на Пениса Симулатор За Член на Секс-Играчки За Възрастни

69.26лв. 58.88лв.

0
0 Коментари

Инв.: r251973

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Секс-играчки

Тагове: водна помпа за уголемяване на пениса, помпа за уголемяване на пениса манга, пръстен за пенис пръстени за пениса, помпа за уголемяване на пениса с пълен ръкав, помпа за уголемяване на пениса, помпи увеличители, разделите с голям член, китайски хапчета за мъжката ерекция, помпа за уголемяване на пениса agrandador, гъвкав помпа за уголемяване на пениса, широк ръкав помпа за уголемяване на пениса.

Характеристики:

Изработена от отлично действително нетоксичен материал помпа за уголемяване на пениса - това е един лесен начин незабавно да увеличите вашия пенис без негативни странични ефекти.

Използвайте висококачествен и приятна за кожата на силикон, за да направи възглавница Дръжка под формата на спусъка куката на помпата за уголемяване на пениса ви позволява лесно да се контролира налягането.

Ръчно вакуумно търтей, лесна и безопасна експлоатация

Подвижна и лесна за пренасяне и почистване

Прозрачна вакуумна тръба с измервания

Спецификация:

Вид на стоката: Вибратор за уголемяване на пениса

Цвят: Прозрачен

Материали: ABS + TPE

Тегло: 350 грама

Пакетът включва: 1 × Помпа за член на

Употреба:

Просто поставете пениса си в тръбата на вакуум цилиндъра, стиснете дръжката с пистолетной дръжка и внимавайте за резултат, когато това се случи!Мек ръкав от PVC е плътно прилепнала към кожата и създава мощен вакуум вътре в камерата, карайки своя ерекция, бързо се увеличава по дължина и дебелина.

Прозрачна вакуумна цилиндър, ви позволява да видите, като си член на все по-големи и по-дебели с всеки изминал натискане на лоста, както и лесно считываемый сензор ви позволява да следите хода на сцеживания и да видите размера на вакуум налягане.Когато стигнете до желания размер, просто кликнете на быстроразъемный клапан, незабавно да се облекчи натиска, и всичко е готово.

Съвети:

Личните ви данни има за нас от първостепенно значение, и благодарение на ниско-ключ опаковката можете да правите покупки с увереност.Когато купувате секс стоки в нашия магазин, ние защитаваме личните си данни, както и да не се притеснявате за това, че личните ви данни утечет!

Доставка:

Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние гарантираме изпращането на стоки в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на плащането, с изключение на празнични дни.

Изпращаме по пощата с дребен пакет, стандартна доставка премиум-доставка, в съответствие с вашия избор при поставяне на поръчки.

Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

Ако не сте получили своята пратка в рамките на 35 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.

Опаковка:

Личните ви данни има за нас от първостепенно значение, и благодарение на ниско-ключ опаковката можете да правите покупки с увереност.Когато купувате секс стоки в нашия магазин, ние защитаваме личните си данни, както и да не се притеснявате за това, че личните ви данни утечет!

Гаранция:

12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).

Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

Дефектните стоки трябва да бъдат твърди и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и, по възможност, в оригиналната им опаковка).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да съобщите номера на вашата поръчка.

За дефектни или дефектни продукти, моля, направете снимки или видео, ние ще ви ги изпратим отново или ще ви възстановим парите след потвърждение.

  • Категория: ръчна помпа
  • Материал: ABS
  • Брой парчета: Една единица за измерване на
  • Номер на модела: Эншей
  • Функция: Увеличаване на мъжката Мастурбация
  • Търговска марка: Гудпит
  • Тип: Пенис enlarger
  • Непристойная снимка: No
  • Произход: Континентален Китай
  • Име: Помпа За уголемяване на пениса
  • Характеристика: Помпа Эншейский
  • Цвят: Снимка
  • Размер: Penis Sleeve
  • Тип елемент: Помпа За уголемяване на пениса
  • Стил: Вакуум помпа
  • Пол: Секс Играчки за Мъже
  • Секси провокативна: No