Безплатна доставка

JHD-Шевна машина с 12 led автомобилни лампи за дрехи Плоски автомобилни светлини с магнитни осветителни уреди US Plug

25.38лв. 16.50лв.

0
0 Коментари

Инв.: r252521

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Led осветление

JHD-Шевна машина с 12 led автомобилни лампи за дрехи Плоски автомобилни светлини с магнитни осветителни уреди US Plug

[Супер ярък] -12 led топки могат да покрият дори най-тъмната работна зона, спестяване на енергия, така че можете да лесно да се изпълняват всички проекти, не умора на очите.

[Многофункционален] -Тази лампа е много подходяща за четене, кръстословици, бродерия, плетиво, плетиво на една кука, бродерия на кръстат бод, бисероплетения, изкуство, бродерия, ремонт на електронни изделия, дървообработване, производство на бижута или за професионална употреба.

[Икономически] -Лампа - това е не само многофункционални, функционална лампа, но и разумна инвестиция, която спестява пари.Доказано е, че led осветителни тела, спестяват повече от 75% от традиционните разходи за осветление.В допълнение към спестяване, очаквания експлоатационен живот на led крушки може да бъде повече от 50 пъти повече, отколкото при лампите с нажежаема жичка.Добавя светлина към вашето обекта на снимане за една малка част от разходите.

[Магнитна монтаж и гъвкава шийката] -Просто поставете магнита върху метална повърхност, и можете да бъдете сигурни, че той няма да се плъзгат или се движи.С помощта на достатъчно дълъг захранващ кабел за променлив ток с дължина 1,4 м и гъвкава настръхнах шийка, можете да го свържете в идеално място без огъване или увисване.Просто инсталирайте светлина до вашия проект и да започне да работи!

Шиене - деликатен въпрос.Когато използвате шивашката машината, ще трябва led светлини, за да се улесни процеса на шиене.Led лампа е снабдена с приставка адаптер, а превключвателят се намира на обратната страна на силен магнит.Можете да прикачите към шивашката пишеща машина.

Тънкост: от съображения Чисто нов

Мощност: 1 W

Напрежение: AC110-250V

Дължина на кабела: около 1.4 m/55,1 инча

Тип щепсела: штепсельная вилица САЩ, това се отнася за Канада, Индия, Мексико, Таиланду, Тайван, Съединените Щати, Филиппинам и така нататък.

Цвят: бял

Материал: ABS + PC

Съдържание на опаковката:

1 * Лампа за шевна машина

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ФГХГФ