Безплатна доставка

3 БР. Инструменти за Украса на Торта, Гребен за Обледеняване, Гребло за Крема, Стъргало за Торта, 3 Дизайна, Структурата, Инструменти за Печене на Торта

17.72лв. 12.06лв.

0
0 Коментари

Инв.: r252781

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Форма за печене

Тагове: инструменти за украса на тортата гребен за глазура лопаточка крем, Инструменти за печене, комплект, стъргало за торта, Инструменти, Гребен.

Стъргало за печене на крем, инструмент за декорация на сладкарски изделия.Изработени от висококачествен хранителен полипропилен, нетоксични и безвредни, те са безопасни за хранителни продукти.Придайте глазура чиста мекота, а сливочному крему придайте по-дълбоко фигура.Издръжлив, устойчив на корозия и многократна употреба.Няколко текстури, за да направите други по-забавни.Създаване на ръба на тортата с толкова много дизайни и стилове, които ще се ползват, как ще изглежда вашата торта.Използва: захарни цветя, необходими за печене със собствените си ръце Технически характеристики: Материал: РР Размер: около 22,3x7,3x1 см Помещение включва: 3 бр. тел за торта 1. Плащане

Ние поддържаме следните начини на плащане.Всички плащания, извършени в Rg-box.eu, се обработват Alipay.

2. Информация за доставката

A. Доставка по целия свят, с изключение на някои страни.

Б. Ние ще се погрижим за поръчки своевременно след потвърждаване на плащането.

C. Време за доставка

i: ePacket Доставка в САЩ: 7-15 дни

ii: Rg-box.eu/Китай/Сингапур въздушна поща: около 15-45 работни дни.

iii: Поща на Китай обикновен малък пакет плюс: около 20-60 работни дни.Около 50-90 дни за Бразилия.

iv: Ако сте избрали DHL или EMS, времето за доставка е около 6-15 дни.

D. Ако не получи стоките в рамките на нашия обещаното време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Понякога това може да се дължи на изключителни обстоятелства, като например лошо време, почивка, промяна на политиката, отдалечено място и т.н. Ние ще ви помогнем да се провери и ще възстановим парите си в пълен размер, ако не получите пратката окончателно.

3. Политика На Връщане

Ние предлагаме 100% обслужване, ако стоката е повредена или проблем с друг доставчик, моля, не се колебайте да се свържете с нас за подробна информация само в рамките на 7 дни след получаване на стоката и 30 дни за връщане.Благодарим ви!

4. Обратна връзка

О: Ако сте доволни от нашите услуги, моля, оставете положителен отзив и 5-звездочную оценка DSR за нас!Ние много ценим вашата любезную подкрепа.

Б: Ако не сте доволни от нашия продукт и услуга, не може ли, моля, да не се остави ни отрицателно или неутрално мнение директно?защото ние наистина харесвам да се справят с всички проблеми и да ви даде приятно усещане от пазаруването.Така че, не може ли, моля, незабавно се свържете с нас чрез съобщение.

5. Свържете се с нас

Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или имате нужда от някаква подкрепа.Ние с удоволствие ще се погрижат за вас!

  • Размер: 22.3x7.3x1cm
  • Тип: Инструменти за печене и Сладкарски изделия
  • Номер на модела: 10205
  • Номер на комплекта: 3
  • Характеристика: Екологично чист
  • Материал: Пластмаса
  • Сертифициране: CE / EU, FDA, CIQ
  • Тип инструменти за печене и Сладкарски изделия: Сладкарски Четки
  • Произход: Континентален Китай