Безплатна доставка

Метални Непоседа Фабрика За Играчки Енергиен Реактор Анти-Стрес Върти Гироскопические Играчки Декомпрессионный Ръчно Изработени Играчки Фабрика Върха На Пръста Си

69.16лв. 46.34лв.

0
0 Коментари

Инв.: r252840

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: костите ерзают, 4 прядильщика-неспокойни, фабрика-треньор, китара силиконов накрайник за пръстите, тангель теребит играчки, къса вятърна риболовна яке, led фабрика fidget spinner, цветен слайдер с цип, eefante штампует метал, преливащи метални прядильщики-неспокойни.

Ядрен Реактор Метален Непоседа Фабрика за Играчки Енергиен реактор анти-стрес Върти Гироскопические Играчки Декомпрессионный Ръчно изработени Играчки Фабрика Върха на Пръста си

★ Перфектен ЗА РАБОТНИЯ ПЛОТ И ОФИСА - помага да се концентрират и намаляване на стреса по време на срещи и разговори по телефона.Леко тревожно пръстен се върти неусетно, плавно и без усилие върху пръстите.

★ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ИГРАЧКИ-НЕСПОКОЙНИ, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ЕЖЕДНЕВНО НОСЕНЕ - ЗА разлика от други спиннеров, играчки-непосед или стрес топки, нашата играчки фабрика figit се върти с една ръка и е добре да се побере в джоба и чантата.

★ Материали ПРЕМИУМ КЛАС- корпус от алуминиева сплав, изработен на машината с ЦПУ, с анодированным покритие за издръжливост. Лагери S6804.

★ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ГОТИНИ ДЖАДЖИ - използвайте като елементи за облекчаване на тревожност, чупете неща в спешни случаи, безконтактни ръчни инструменти като накрайник за управляваща щанга бутони.

★ МНОГО ПРИСТРАСТЯВАНЕ: - добри идеи за подаръци и комплекти за приспособления за възрастни и детски играчки.Помогнете ни да се справим с безпокойство и сведете до минимум досадни навици, като грызение нокти, тремор на пръстите на краката или проверка на телефона.

  • Препоръчителна възраст: 7-12y, 12+y, 18+
  • Материал: Метални
  • Търговска марка: хайрун
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: CE