Безплатна доставка

Нов Горен калъф За HP EliteBook 840 G5 740 G5 LCD дисплей делото/се Преден панел/Акцент за ръце/Отдолу на капака на Корпуса на лаптопа, не тъчпад

202.24лв. 151.68лв.

0
0 Коментари

Инв.: r25316

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Компютърни и Офис

Описание на продукта

Търговска марка: Нов горен калъф за HP EliteBook 840 G5 740 G5 LCD делото/се Преден панел / Акцент за ръце/Отдолу на капака на корпуса на лаптопа без допир

Диференциация и разбиране на черупката ABCDE (както е показано) :

Калъф A (обвивка): делото с LCD екран, Горен калъф

Калъф за Носене B (B shell): Bezel Предната Рамка на водите за напояване на кутията

Калъф C (C shell): на Горния капак, стойка на ръце (електронна информация в комплекта не са включени)

Капакът на корпуса D (D обвивка): Долната базова капак долен корпус

Калъф за Носене E (E shell): Покриване на ram Memery Cover

Ако трябва да поръчате голям брой поръчки на продукти, моля, свържете се с нас по електронната поща, вие ще бъдете изненадани от нашата цените на едро, ние можем да ви предложим невероятна отстъпка!Цената може да се договаря в зависимост от размера на покупката.

ПРЕДИ ЗАКУПУВАНЕ: Моля, уверете се, че P/N или FRU No.is точно като тези детайли във вашия лаптоп.НЕ за подробности само по номер, модел на лаптопа. за една и съща информация за един и същи модел преносим компютър могат да бъдат различни детайли, които могат да бъдат несъвместими помежду си.Моля, прочетете внимателно със снимки на нашите реклами, а след това, че сме подали, ще бъде точно това, което получаваш.

Състояние: Ако в оригиналния си нов продукт има малка драскотина, тя може да бъде свързана с корабоплаването и срок на съхранение.Не се отразява на качеството на продукта и нормалното използване!

  • Тип: Смяна на капаците на лаптопа
  • Произход: Континентален Китай
  • Пол: Унисекс
  • Търговска марка: ГЕФЕНСИ
  • Стил: Калъфи За лаптопи