Безплатна доставка

Карта на Светилището на Жизнената Цел Пълна Английска Комплект За Партита Игрални аксесоари Карти, Оракул, С Петна в PDF формат

25.38лв. 11.43лв.

0
0 Коментари

Инв.: r254456

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Препоръка на продавача.Беше освободен три нови продукта.Дебелината на карти е увеличена с 0,32 мм до 0,42 мм, което ги прави по-трайни.Общи печат се е подобрило до по-високо ниво.

Натиснете върху изображението за закупуване на връзки продажба Елементи Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!Имате добър резултат.Моля, следете за нашите магазин и стани наш фен, ще получите по-големи отстъпки. 1. Имаме испанското Таро, френското Таро, немска Таро, на английски Таро, италиански Таро, руско Таро (снимките на всеки артикул са посочени език и размер на стоката). 2. Ние сме ангажирани в търговията на едро продажба и дропшиппингом. 3. QR код се намира на обратната страна на кутията.Електронни инструкции, сканирайте QR кода, за да получите указания.Ако не, моля, свържете се с нас, за да изпратите ръководство в PDF формат.Ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.Въпроси и отговори купувача 1. Има ли в него инструкции?Има само инструкции в PDF формат, но на всички е ясно. 2. Имате ли карта таро на испански, френски, руски, немски и италиански език?В този магазин има и френското Таро, испански Таро, италиански Таро, на португалското Таро.Немска Таро и руско Таро.Можете да преминете към началната страница на магазина, за да направите покупката. 3. Отворих магазин и искам да продават някои стоки на едро.Има ли отстъпка?Има отстъпки, просто се свържете с продавача, и можете да получите по-голяма отстъпка. 4. Мога ли да следите логистика?Вие трябва да изберете логистика, която може да се проследи.

  • Карта Таро На Райдър: На Карти Таро
  • Колода карти Таро: Новото тесте
  • Произход: Континентален Китай
  • Тема: Животни и Природа, Транспортиране, Фентъзи и научна фантастика, Професия, Спорт, Музика
  • Номер на модела: На Карти Таро
  • Пълна английска версия на Ръководство: Ръководство за Карти Таро
  • Препоръчителна възраст: 7-12y, 12+y, 18+