Безплатна доставка

Космически Нагревател 1500 W Бърз Нагревателен Електрически Нагревател Керамични Нагреватели Преносими Керамични Нагреватели, 3 Режима На Великобритания Щекер За Вътрешна Употреба

123.25лв. 88.74лв.

0
0 Коментари

Инв.: r255883

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

1. Режим на работа само вентилатор мощност 1500 W осигурява ефективно стопяване на всеки ъгъл на помещението, който се нуждае от постоянно отопление в студено време.Този нагревател винаги поддържа температурата в помещението е в интерес на оптимално ниво и намалява консумацията на енергия.

2. Автоматична система за защита от прегряване забранява электронагреватель, когато се нагрее прекомерно части на нагревателя.Керамичен нагревател използва иновативна технология PTC, която не отделя топлина с постоянна скорост, като проводници на съпротива.Той бързо се охлажда, за да се избегне прегряване.Защита от преобръщане изключи автоматично нагревател в случай на случайно преобръщане, за да се предотвратят инциденти.Този нагревател е безопасна за семейства с деца или домашни животни, които могат да го събори.

3. Този нагревател лесно се монтира във всяка стая или премести от пода на масата.Този малък нагревател ви предлага тихо и спокойно място с допълнителен комфорт.Ниско ниво на шум, няма да попречи на вашата почивка, сън, четене, работа и така нататък.

Номинална мощност: 50 Hz

Размер: около 15 x 10 x 23,5 см

Тип щепсела: британски щепсел, той се прилага към Малайзия, Свързани Королевству и така нататък.

цвят: Черен

Материал: ABS

размер: 15 х 10 х 24 см

Съдържание на опаковката:

1 x нагревател

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай