Безплатна доставка

HX5D 3D Магнитни Градивни елементи, Развиване на Строителни играчки "Направи си сам", Геометрични Магнитни Блокчета за бебета и Деца

45.60лв. 22.80лв.

0
0 Коментари

Инв.: r256469

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: блокове децата дами, магнитна игра в рокля вероника, тапис магнитен, голи магнитен, geomag детски магнитен, силс магнитен, полагане на големи блокове деца, обучение за игра с магнити, штабелируемые блокове за деца, магнити fs играта.

HX5D 3D Магнитни Градивни елементи, Развиване на Строителни играчки "Направи си сам", Геометрични Магнитни Блокчета за бебета и Деца

ООТДТИ

Характеристики: Преносим - може лесно да се съхранява, трупат на купчина, и той не заема твърде много място, така че можете да го вземете със себе си в ресторанта, дома на баба и дядо, зали за изчакване и срещи и т.н.

Лесно да се играе - няма батерии и други инструменти, не се изисква, децата просто трябва да бъдем търпеливи, че може не само да развиват способността за зрително-моторна координация, но и тяхното търпение.

Образователен подарък - събиране и събиране на различни форми на строителни блокове, той може не само значително да развиете жена, възраст на учениците, но и да вдъхнови въображението им и творческите способности.

Идеална награда - Благодарение на уникалния и красочному дизайн на тези строителни пръчки може да стане идеална награда за децата, което ги прави отличен образователен подарък за децата.

Установяване на връзката - родители и деца могат да работят заедно, за да завърши това, по време на което те могат да се насладят на процеса на семейна сътрудничество.Децата и техни приятели също могат да работят заедно, за да го завърши.

Спецификация: Материал: Пластмаса / Магнитен

Нето тегло: 400/500/610/860 г

Тип: 25ШТ/36ШТ/42ШТ/64ШТ

Пакетът включва: 1 комплект магнитни строителни щеки

забележка: Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Нето тегло: 400/500/610/860 г
  • Материал: Пластмасов/ Магнитен
  • Парчета: 25шт/36шт/42шт/ 64шт
  • Номер на модела: HX5D3TT106549
  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 4-6y, 7-12y, 12+y