Безплатна доставка

BILLFOLD 2.0 (Завършен трикове) By Кайл M от Кредитна карта, за сметка на Магически чрез Смяна на кенди опаковки за сметка На Подпори за фокуси Забавление

42.72лв. 33.75лв.

0
0 Коментари

Инв.: r257275

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: магически трик декона, магия магически трикове, ведьмовские фокуси, магически трик пегуина, магически трик, тайните трикове, професионални трикове, магически трик с упряжью, невероятни магически трикове, магически трик с по-ниски бельо.

BILLFOLD 2.0 (завършен трикове и онлайн инструкции) от Iliana M

Преди 5 години Кайл Марлетт пусна "Bill Fold", и на хората ХАРЕСА!Сега той ви носи "Бил Прегънат 2.0"!Кайл ще ви запознае с всички идеи, от първоначалното съобщение, както и ще добави толкова много нови идеи, които, знаем, ще ви хареса.Този супериорен трик стана по-малки, по-тихи и универсальнее, отколкото когато и да било.Най-хубавото е, че Bill Fold 2.0 изключително лесно и трик може да приключи напълно чисто!

Има много приложения, които можете да разгледате с помощта на Bill Fold 2.0 и Кайл Марлетт ще ви покаже, какви са последиците той е създаден с помощта на Bill Кратно за последните 5 години.

Пълна програма включва:

Транспо карти и сметки - изпълнител поставя долар в нещо, което той може да намери избраната зрител на картата.След изпълнител поставя долар в юмрук зрителя.Те разкриват карта, но това е НЕПРАВИЛНО карта. "Аз мисля, че ти ще получиш един долар", - казват те на зрителя, да се променя играе на картата НА доларова банкнота!Когато зрителят се отваря ръката си, той открива, че един долар, който той държеше в ръцете си, се превърна в сложен избор.

Други приложения с Bill Fold 2.0 включени:

Кредитна карта за плащане

Промяна на сметки (например от 1 до 100 щатски долара)

Хартия за издаване на фактури

Обвивка от бонбон до профила

Разделете банкнота от 5 долара на 5 в размер на 1 долар (или друга валута).

Разкъсан и рециклирани

Процедурата се движат мастило

Ментализм разкрива дума

При закупуване на Bill Fold 2.0 можете да получите онлайн инструкциите и пригответе трик, който изисква от вас само да положат банкнота или друга валута за постигане на ефект.Можете да използвате всяка хартия или пластмасова валута, която дава този трюку безгранично прилагане.

  • Характеристики: Научите, Лесно да се направи, Новини, Професионален, Магьосници, Улица, Етап
  • Формуляр за участие: Магия в близък план
  • Материал: Хартия
  • Размер: One Size
  • Включени ли инструкции: ДА
  • Възрастова група: 12-15 години, Възрастни
  • Пол: Унисекс
  • Търговска марка: ZQION
  • Предупреждение: Други
  • Тип: Хартия