Безплатна доставка

Утконос Фиби За Коса С Ръчно Изработени Цветя Форма На Щипки За Коса 2 Бр. Фиби За Коса С Кристали Щипки За Коса, За Жени, Момичета Плитки

8.80лв. 6.16лв.

0
0 Коментари

Инв.: r2590

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Описание:

Щипки за коса Duckbill са изработени от висококачествени материали, обработени с изискана изработка, се различават елегантен външен вид и висока износоустойчивост, са идеални за партита и аксесоари за коса.

Спецификация:

Заглавие: Щипки за коса от птицечовка

Материал: Сплав + Планински кристал

Размер: 8,4*6,4 см/балон 3.31*2,52 инча (прибл.)

Опаковъчен лист:

2 * Фиба за коса във формата на птицечовка

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Висококачествени материали] Фиби за коса Duckbill, които лесно ръжда или отваливаются след продължителна употреба, изработени от висококачествена сплав и кристали, имат нежна на външен вид, и се отличават с висока якост.

2. [Стилни бижута за коса] Фиби за коса с кристали, които са украсени с множество блестящи страз, ви правят най-ослепително човек в тълпа, им е лесно да се носят небрежно, да покажете своята женственост.

3. [Удобство от носенето] Модни фиби за коса лесно се носят, не расчесывая много сложни прически, удобно улови, лепене на гребен в косата, създаване на проста и привлекателна прическа.

4. [Идеални предмети за партита] Кристални игли за коса ви правят най-уникални партита, хубаво допълнение към вашия коледен аксесоар, перфектен подходящ за сватби, абитуриентски балове, абитуриентски балове, годишнини и други тържества.

5. [Идеални подаръци за жени] Шнола-утконос на висок ток - идеалният подарък за вашите приятели, съседи и семейството, идеален избор за партита и украса, популярен както при деца, така и при възрастни.

  • Тип елемент: Плетельщик
  • Произход: Континентален Китай
  • Брой парчета: Една единица за измерване на