Безплатна доставка

Кутия за Съхранение на прибори за хранене Дървена Посуда с 4 Отделения за Кухненско Организатор Голяма Прибори Органайзер за Прибори за хранене Кутия за Съхранение на B88

112.45лв. 69.72лв.

0
0 Коментари

Инв.: r259700

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Кутия за Съхранение на прибори за хранене Дървена Посуда с 4 Отделения за Кухненско Организатор Голяма Прибори Органайзер за Прибори за хранене Кутия за Съхранение на B88

Описание:

Характеристики:

1. Масивна дървесина: Нашите кутии за съхранение на ножове и вилици са изработени от висококачествена масивна дървесина.Тази дървена кутия за трапезно сребро, по-здрав и се разпада не е толкова лесно, колкото керамични или фанерная.

2,4 отделения: Тази кутия с прибори за хранене с 4 отделения отлично спестява място в кухнята.В чекмеджето за съхранение може да се съхранява лъжици, ножове, вилици, прибори за хранене, салфетки и всички други кухненски прибори.

3. Титуляр прибори за кухненски принадлежности: Този притежателя на прибори за хранене може да се използва за съхранение на ножове, плешки, клещи, чистачи или за всяко друго кухненско приспособление, което искате да имате под ръка.На него също нанесен печатни фигура за по-добра диференциация.

4. Идеален подарък за всеки повод: Този титуляр за кухненски прибори - прекрасна идея за подарък за всеки и всякакъв повод.Предложете ни държач за чинии-близките си хора и бъдете сигурни, че вашият избор ще бъде запомнен им за дълго време!

5. Сервизно обслужване: Ако имате някакви проблеми, моля, веднага се свържете с нас, ние ще ви помогнем да ги решим възможно най-скоро.

Технически характеристики:

Размер: 29,5*8*15 см

Материал: Дърво

Тегло: 0.67 кг

Подходящ за: Кухненско Организатор

Пакетът включва:

1 * Кутия за съхранение на прибори за хранене

  • Произход: Континентален Китай