Безплатна доставка

Всичко около нас Ерик Карл Nglish Story Books for Kids Детски уроци по английски Играчки Книгата за рисуване на английски език

14.54лв. 13.81лв.

0
0 Коментари

Инв.: r260371

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: стикер caterpillar, гладни кукли-гъсеници, книгата на Ерик Дубея, гладната гъсеница на мода, костюми на Ерик Карл, тъкани на Ерик Карл, дрехи на ерик Карл, ястия от гладни гъсеници, ключодържател Ерик Картман, чанта, caterpillar ерик карл.

Страхотна нова книжка с картинки от Ерик Карл за мистере Морски билото и другите "майки-във връзка с мъже" със специални страници от ацетат, в които рибата се крие зад камъни и камышами.Върви по море, г-н Морско конче, среща на г-н Колюшку, г-н тилапию, г-н Куртуса и много други риби-бащите, които най-прекрасният начин се грижат за своите яйца и детенышах.

Което е обратното на обикновения?Противоположности На Ерик Карл!Разгънете страниците на цяла страница, за да проучи противоположности, с помощта на изкуството на Ерик Карл.Къси и високи, големи и малки, отгоре и отдолу!

В едно прекрасно утро петел се изпраща разгледай свят.Скоро към него се присъединяват две котки, след това три жаби, а след това четири костенурки, след пет риби.Но една група, за друг го новите му приятели решават да замине отново, оставяйки един петел - и готов да се върне в своя уютен дом.Ярки, цветни илюстрации-колажи, завладяваща история и просто въвеждане на набор от числа, събиране и изваждане - всичко това прави "Пътуване петел разгледай света" възхитително за много от младите фенове на Ерик Карл.

Жирафите могат да изгибать врата, маймуни може да размахва ръце, а магаретата могат да брыкаться краката.И ти също можеш да го направите!В цялата тази интерактивна книга животни от книгата "От главата до петите" ви канят на младите читатели да ги копирате ужимки по време на игра.

Благодарение на ясните коллажам Карл и инструкциите децата се научават, колко е важно да слушате, да се обучават и да приема нови предизвикателства.Присъединете се към жирафам, маймуните, ослам, тюленям и много други за забавление, забавно приключение!

Глупава костенурка е уморен да бъде такава бавна.Той решава, че най-лесният начин да се движат по-бързо, за него е да се измъкнем от своята тежка черупката.Единственият проблем е, че след като той напуска дома си, тя е твърде уплашена, за да отида някъде да отида!Тази глупава костенурка на собствения си болезнен опит знае, че няма място по-добре у дома.

Както децата, така и възрастните ще се радвате на тази класическа история на себепознанието, странно, илюстрирани Ерик Карл.Комплектът включва: книга с меки корици и cd с кратка история, която се чете на глас.

  • книга за рисуване: книга за деца
  • Образователна детска книжка на английски език: научете английски език е детска игра за награда
  • Произход: Континентален Китай
  • Английски книги с разкази: Качествена Цветна печатна Книга
  • 1: седмица покупки марки
  • детска хартиена книжка: подаръци за бебето
  • Информационни книжка с картинки: Обучение книги на английски език
  • Материал: Хартия
  • за награда-книжка за оцветяване за децата: Английски книжки с картинки за деца
  • Препоръчителна възраст: 3-6y, 6-12y
  • Карикатура и Комикс: книжка с картинки
  • Търговска марка: ЩАСТЛИВА МАЙМУНА