Безплатна доставка

Компютърна бродерия Zhangzi аксесоари за дрехи Хамбург пържени Картофи череша кръпка аксесоари тъканно паста

11.50лв.

0
0 Коментари

Инв.: r260745

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

[как се гали тъканни етикети]

1. Първо поставете стикер от плат са в това положение, в което искате да залепите.Страна с помощта на термоклея прикрепени към облеклото (лепило невъзможно да се сваля).Загрейте ютията и проглаживайте му от страна на лицето на тъканната етикети в продължение на 10-20 секунди, за да заключите плат стикер в неподвижно положение.Можете също да заключите позицията на паста за тъкани с помощта на игла и конец пред глажкой, за да се избегне отклонение паста за тъкани.

2. Обърнете закрепленную плат стикер, заедно с дрехи (или друг текстил) и прогладьте я от обратната страна в продължение на 30-60 секунди, за да се лепило върху гърба на расплавился и тъканно стикер здраво прикрепилась за дрехи (или друго текстилю).

3. Най-накрая, гладьте от страна на лицето в продължение на 1-2 минути, основно проглаживая ръбове и ъгли тъкан, за да се уверите, че повърхността му е равна и гладка и идеално се съчетава с дрехите (или друг текстил).

[мерки] тъканни етикети с пайети, мъниста, пайети, копринени цветя и вълна топки, както и тъканни етикети, бродирани метална тел, първо трябва да се прогладить от обратната страна, а след това отрежете ъглите отпред, след като тъканни етикети са здраво закрепени, за да не навреди на пайети или други орнаменти отпред.Облекло (или други текстилни продукти) трябва да бъде суха.При гладене не използвайте ютия, за пръскане на вода върху тъканни етикети или дрехи.След гладене тъканни стикери могат дълго време здраво се комбинира с дрехите (или друг текстил).Ако тъканта пада, след известно време или пада след измиване, това показва най-ниската температура на ютията по време на гладене или твърде кратко време, гладене, можете да се възстанови на работа и отново на път плат.

  • Размер: 10
  • Произход: Континентален Китай