Безплатна доставка

Играчки За Кучета, Игра За облекчаване на стреса от скука, Играчка-пъзел За кучета, Обучение на IQ, Играчки За кучета, Обучение на Инстинкт за търсене на храна

28.03лв. 21.87лв.

0
0 Коментари

Инв.: r262637

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Играчки За Кучета, Игра За облекчаване на стреса от скука, Играчка-пъзел За кучета, Обучение на IQ, Играчки За кучета, Обучение на Инстинкт за търсене на храна

[Дизайн пищялките]: Скъпа играчка има 3 вградени пищялките.За всички кучета се радвате скрипящие звуци, това възбуди ги отслаби натиска. [Освобождаване на емоции]: Можете да си взаимодействат с кучето, например, дърпайте много въже, дърпане, танцувате, да обръщате, за да се хвърлят, да се влача, за да може да успокои скука и притеснение кучето си и да се избегне скуката и деструктивно поведение на кучето си.

[Безопасно и лесно почистване]: Играчки за писклявых кучета имат дебели кадифе и сопение, които са напълно подходящи за никнене на млечни зъби и почистване.Забавна играчка, много лесен за почистване, може да се пере в перална машина или на ръка.

[Полезно за здравето на кучета] - 10 минути обнюхивания ≈ 1 час тичане.Това е много важно за растежа на малките кученца.Това не само стимулира техните естествени инстинкти за лов, минното дело и производството на храни, но също така помага да се осигури физическа тежест, подобряване на емоционалното и психическото здраве на вашето куче, така че те могат да намалят собственото си налягане, като играят с нашите играчка snuffle snail.

[Безопасна и здрава] - Разработена от нас играчка за кучета по-здрав, да има кучета биха могли да го дъвче и да играе.Ние разработваме играчки за кучета, използване на висококачествени плюшени тъкани.Нетоксичен, без мирис, лека, приятна за кожата, много подходящ за никнене на млечни зъби и за миене на зъбите.Вълна ни играчки за кучета ще премахне петната от зъбите на кучето.

Ако търсите интересни подаръци за кучета за рождения ден, Ден на Благодарността, Коледа или Свети Валентин, нашата играчка за малки кученца може да отговори на вашите нужди.Интерактивни играчки за кучета Нашите кучета се нуждаят от нашата компания и взаимодействие.Интерактивен плюшен играчка за кучета подходящи за игри на закрито и на открито, като дърпане на въже, плъзгане, захващане и т.н. Това може да подобри отношенията и взаимодействието между вас и вашето куче, както и да отговарят на нуждите на кучетата, които се нуждаят от компанията на собственика.

Забавни състезания пищащие играчки Пищащая играчка с три вградени пищалками, когато нашият кученце кликне на него, издава забавен звук, който прави нашия кученце вълнуващо.Вземете играчка-писклявую кученце с нашето кученце, за да отидете на разходка или пътуване, аз вярвам, че ще прекарате добре времето си заедно.

IQ Treat Toys Играчка има хранителни уязвимост, за да се скрие от любимите закуски на нашите кучета.нека нашата куче произвежда храната с помощта на обнюхивания и физически упражнения.Те трябва да се научат да отварят на руло и склеенное тялото, за да получите лакомство.Това помага да се обучават на техните умения за получаване на храна, изразходва енергия на кучето си и да губят тегло.Дръжте ни куче зает и избягвайте да може тя скучала и е участвал в деструктивното поведение.IQ тренируйтесь, играй и се хранят едновременно.

Идеален подарък Играчка за кучета - идеалният подарък за рожден ден, Ден на благодарността, Коледа или свети Валентин и т.н. Ние предлагаме красиви подаръчни кутии.За почистване на: играчка-пъзел за кучета може да се пере в перална машина или на ръка, и ние препоръчваме да се сресва два пъти седмично, за да се гарантира здравето на кучето.Топъл съвет: Нашата играчка за кучета, подходящи за малки кучета от средни и големи породи, а не за агресивни жевателей.

  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Произход: Континентален Китай