Безплатна доставка

Титуляр Чинии Органайзер За Съхранение На Прибори Мивка Простор За Кухня Притежателя На Дисплея Шкаф Фурна Водосточни Багажник На Притежателя Полк

21.03лв. 14.71лв.

0
0 Коментари

Инв.: r262828

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: сушене на детски шапки за еднократна употреба, сушилнята cuisinart, тропическа мивка за баня, наклонена мивката в банята, силиконовата за сушене на чинии, око шкаф за мивка в банята, крупногабаритный фурна рафтове, мрежест сушилнята, мивка в основната баня, центрированная мивката в банята.

Характеристики:

1. Органайзер за готвене: С тази етажерка може да се разложи на кухненски пособия като чинии, капаци за тенджери, дъски за рязане и т.н., И това спестява място.

2. Широко приложение: идеален за дома, ресторанта, в колата, кемпера за съхранение на места за хранене чинии, блюда и мисок.Поставете чинии, тави, купи, капаци на тенджери, дъски за рязане и др.Вертикална стойка за чинии е подходящ за всички видове ежедневните стилове, като например семейството, ресторанти, кафенета и т.н.

3. Прост и практичен: квадратен дизайн, лесен, може да се използва без инсталация.

4. Твърд материал: Изработен е от високо-въглеродна стомана, висока температура пръски боя не е лесно пада, не е лесно ръждясва.

5. Устойчива на плъзгане и устойчиви в долната част на всеки багажник има 4 силиконови мини подплата, която може надеждно да поставите навсякъде!В същото време в средата на рафта също има нескользящая на кутията, която улеснява и осигурява стабилност на поставяне на чинии, тенджери и разделочных дъски.

Технически характеристики:

Име: Поставка за съхранение на Чинии

Материал: въглеродна стомана (surface висока температура пръски боя)

Цвят: черен

Размер (приблизително): Малко: 12*15*12 см/4.72*5.91*4.72 в Голяма: 18*15*15 см/7.09*5.91*5.91 в

Опаковъчен лист:

1 * Поставка за съхранение на чинии

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

6. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

  • Номер на модела: Простор за Съхранение на Прибори за Кухня
  • Приложимо място: Кухня
  • Материал: Други
  • Използването на: СЪДОВЕ за готвене
  • Брой хора: Самотен
  • Класификация: Не gatefold рафтове
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Поставки и Стелажи за Съхранение
  • Тип инсталация: Вида на пода
  • Размер: M