Безплатна доставка

Преносим Силиконов Мини-Разпределителен Отделение Кутия За Съхранение На Лекарства Кутия За Таблетки Опаковка Медицински Органайзер Кутия За Хапчета

8.36лв. 4.67лв.

0
0 Коментари

Инв.: r265245

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Преносим опаковка хапчета медицина Кутии За Съхранение, Отделение силикон разпространение опаковка

Характеристики:

1. Хранително-вкусовата материал: Продуктът е произведен от висококачествен силикагел + пластмаса, действително нетоксичен, екологично чисти и безопасни за употреба.

2. Компактен и портативен: като е толкова дребничка и лек, този продукт не заема много място и може лесно да се премахне.

3. Лесно открываемый подвижна вътрешен отделение за лесно почистване.Модерен и красив, влагоустойчив, отговарят на високи и пыленепроницаемый.

4. Заключване на корпуса позволява да органайзер за хапчета здрава и еластична силиконова уплътнението вътре осигурява херметичността и устойчивостта на влага.

5. Всеки клон позволява избягване на случайно попадане на други хапчета, практични и издръжлив, лесен за носене по време на пътуване.

Описание:

Тази мини-кутия за хапчета ще ви помогне да се радват на здрави и сладки живот, компактно съхраняване на хапчета и хранителни добавки, както и пряк реда на работния плот у дома или в офиса.

Технически характеристики:

Цвят: розов, син, бял (по избор)

Размер: 7.7*7.7*2.9 см

Материал: Силикон + Пластмаса

Пратката включва:

1 * Кутия за хапчета

Бележки:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

  • Номер на модела: CHHG1403
  • Характеристика: Съхраняват
  • Произход: Континентален Китай