Безплатна доставка

Кошница Висящи Плодове Ресни Памук Мулти Декоративни Зеленчуци Удобна Функция Бохемия Кухня Стил Въже Ръчно Изработени Съхранение

34.88лв. 17.10лв.

0
0 Коментари

Инв.: r266917

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Описание

Тази подвесная кошница от ресни за съхранение на плодове и зеленчуци, внимателно изработени ръчно, за да ви доставят повече визуално удоволствие.Това също може да бъде монтиран на стената декор, за да украсят своето място, добави канава и елегантно украшение за вашата кухня.Подвесная кошница има голям капацитет и може да ви помогне да се съхранява много плодове и зеленчуци.

Характеристики

-Цвят: Бял

-Материал: Памучен въже, желязо

-Размер: 25.00X25.00X80.00 см/9.82X9.82X31.44in

- Подвесная кошница с текстура, тъкани от памучни въжета, осигурява добра циркулация на въздуха, за плодове, което им позволява да остане за известно време в добро състояние.

- Добър подарък за нов дом, рожден ден или празник за вашите приятели, семейство или колеги.

- Тази подвесная кошница може добре да съхранява и показва на вашите стоки на стената, позволявайки ви лесно да получите достъп до тях.

- При добра товароносимост той не ще бъде лесно да се спука, няма да се счупи или се деформира, изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.

- Тази подвесная кошница ще ви помогне да се поддържа чистота и ред в кухнята.Освен това, той може да даде на вашето пространство канава оттенък.

1 × Подвесная кошница за ресни

  • Произход: Континентален Китай