Безплатна доставка

Кухненски Обвивка за Кабел за Съхранение, Кабелен Кабел, Организатор за Кабели, Кухненски Уреди, Умна Обвивка за Зареждане, Защита на Кабел за Предаване на Данни, Моталка

2.31лв. 1.51лв.

0
0 Коментари

Инв.: r269353

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: Кухненски Уреди.

Характеристики: 1. Ви освобождава от прекъсване или подредбата на мръсните въжета, дребни домакински уреди.Пазете кабелите само на кухненско оборудване в чисти и спретнати. 2. Позволява лесно наматывать кабели уреди с една ръка.Съвместим със 70% кабели кухненско оборудване. 3. Покажете своята благодарност и любов, похвали този държач за кабел със своята майка, приятелка, жена или всеки, който цял ден работи с кухненски уреди! 4. Титуляр кабел е изработен от надеждни полипропилен, е здрава и не се поддава на деформация.Лепило, нанесени върху долната му, лесно отвалить. 5. Широко се използва за съхранение на кабела кухненски уреди, включително и кафе, сокове, смесители, фритюрници, тостери и тенджера под налягане.

Параметри: Размер на продукта: 6* 2,9 см Материал: PP Опаковъчен лист: 1 бр. * Организаторите за кухненски кабели

Забележка: Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект.Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

  • Материал: PP
  • Произход: Континентален Китай