Безплатна доставка

Чанта за Съхранение, Кърпа за Баня, Подвесная Брызгозащищенная Кошница за Дрехи с Цип, Без Перфорация, Стенни, Лесен Достъп за Стая _WK

11.79лв. 7.08лв.

0
0 Коментари

Инв.: r269623

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: мъжка риза Оксфорд, чанта за дрехи с волани, дебела оксфорд кошница за дрехи, дрехи за бременни Оксфорд, чанта за дрехи flexybel, овални изплетен кош за бельо, оксфорд мъжки дрехи, 3 решетчатая оксфорд кошница за дрехи, чанта за дрехи irange, чанта за дрехи norwex.

Чанта за Съхранение, Кърпа за Баня, Подвесная Брызгозащищенная Кошница за Дрехи с Цип, Без Перфорация, Стенни, Лесен Достъп за Стая _WK

Описание:

Характеристики:

1. Компактен дизайн: идеален за компактно съхранение, особено подходящ за хотели, семейни магазини или пътуване.Той е много лек, така че да го носите на празен или пълен дрехи не е проблем.

2. Здрав материал: Нашата чанта за съхранение на бельо, изработен от плат Оксфорд.Той не само е добра носеща способност, но и притежава устойчивост на износване.

3. Удобно и полезно, благодарение на цип-цип в долната част на чантата е лесно да получите достъп до дрехи и предмети в чантата си, дори ако чантата е дълбока и в нея много неща.

4. Лесен за почистване и инсталиране на: Ръчна пране, му е лесно да носят със себе си и да се измие.Се определя с помощта на лепило куки за лесен и бърз монтаж.Освен това, 2 странични чанти позволяват на потребителите лесно да се разделят дрехите си в зависимост от техните нужди.

5. Широко приложение: Подходяща за повечето случаи на употреба, като например гардероб, маса и офис за съхранение на играчки, дрехи, бельо.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект.

Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

Описание:

Тегло: 60 g

Материал: Плат Оксфорд

Размер: 77 см * 50 см

Цвят/Стил: Както е показано на фигура

Пакетът включва:

1 х на Тъканта, чанта за съхранение в банята

  • Материал: Оксфорд
  • Използването на: Облекло
  • Произход: Континентален Китай
  • Приложимо място: За врати/На стените
  • Модел: Плосък тип