Безплатна доставка

Въртящ се Вихър топката с тир достъп, Детска Играчка е Безопасна за подарък за Ден за Защита на Децата

19.98лв. 14.58лв.

0
0 Коментари

Инв.: r27049

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: играчки с топка за деца, кула купчина топки завальцовки, кула с катящимся топка, детска штабелирующая играчка, забавни играчки.

Особености: 100% чисто нов и високо качество

ООТДТИ

Кула лесни за монтаж и демонтаж, което намалява времето за игра в движение.

Играчка roll ball drop има ярки цветове и интерактивен звуци, които развиват у децата умения за визуално разпознаване, умения за координация на очите и ръцете, умения за решаване на проблеми.

Този набор от играчки с шариковым камбана е изработена от висококачествена пластмаса, която е различна здравина, издръжливост и лекота на сглобяване.Гладки ръбове позволяват да се избегне драскотини по ръцете.Това е безопасно за вашите деца.

Игра с вашето дете, вие сте му помага да развие своите комуникативни умения.Още по-важно, взаимодействие подобрява общуването с деца и допринася за подобряване на детския манталитет.

Тази играчка за спринт с топка - един чудесен подарък за дете над 9 месеца.Децата катают топки по пандусам няколко пъти и просто ще възхитени от последното хвърляне, когато ще се играе в него.

Спецификация: Материал: Пластмаса

Размер: Approx.17.3x38cm /6.8x14.96in

Пакетът включва: 1 Комплект Завъртете кула

забележка: поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

  • Препоръчителна възраст: 0-6м
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: 3C