Безплатна доставка

2 елемента Притежателя на Кабел Cable Кабели за Управление, За Организацията на Кабелни Проводници Домашен Офис Авто Бюро нощно Шкафче

1.20лв. 0.82лв.

0
0 Коментари

Инв.: r27119

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Водещи елементи:

1、 【Висококачествени материали】 Органайзер за кабелна кабел използва висококачествен силиконов материал, повърхността е гладка и без чеп, и тя е здрава.Така че, дори ако ние го използваме в продължение на дълго време, му е лесно да се деформира и повреди.

2、 【Голяма пропускателна способност】 Скоби за управление на кабел имат по-голям капацитет.Ако не сте намерили начин да управлявате тел за домакински уреди или са недоволни от сегашното ръководство, нашите скоби за управление на кабели - това е нещо, което ви трябва.

3、 【почистете управление на кабели】 Скоби за кабел организатор организират ефективно мръсни и опасни кабели, поддържане на вашата работна зона в чистота и безопасност. защитете вашите деца и домашни любимци от спотыкания за мръсни кабели или случайно докосване до него.

4、 【Не се налага пробиване на отвори】 Универсална скоба за управление на кабел самоклеящегося на притежателя на кабела не се нуждае от допълнителни винтове и пробиване на отвори, което улеснява монтаж или демонтаж.Идеална защита на вашата стена от увреждане при пробивни.

5、 【За повечето случаи на】 Нашият клип за притежателя на кабела е подходящ за повечето от домакински уреди.Може да се прилага върху кабели за зареждане на мобилни телефони, USB кабели, мрежови кабели, захранващи кабели телевизори, електрически кани, тостери, тенджери под налягане и сокове.

Характеристики:

Скоби за кабел организатор организират ефективно мръсни и опасни кабели, поддържане на чистотата на работната зона

В органайзер за кабели кабелни се използва висококачествен силиконов материал, повърхността е гладка, без чеп, и той е здрав.

Универсална скоба за управление на кабел самоклеящегося на притежателя на кабела не се нуждае от допълнителни винтове и пробиване на отвори

Материал: Силикон

Размер: 5*2 см/2*0,78 инча

Списък на продуктите

2 елемента * Тенис на притежателя за съхранение на кабели

  • Размер: 5*2cm/2*0.78inch
  • Материал: Силикон
  • Произход: Континентален Китай