Безплатна доставка

Забавен Подарък За Рожден Ден За Деца, За Домашни Ранното Образование, Игра За Набиране На Номера, Магнитна С Дървена Играчка За Риболов, Подреждане На Цветя, Малки Моторика

48.02лв. 31.21лв.

0
0 Коментари

Инв.: r271545

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Характеристики:

【Съответствие цветово стаи】Предната част на рибата - това е цвят, а задната - номер, всяка рибка съвпада с номера и цвета на основите, нека детето се научава по време на игра, разпознава цвят и номер.

【За улов на риба】 Завийте цялата риба в тази страна, където цифри не се вижда, не забравяйте номера на противоположната страна, с помощта на паметта, а след това вземете цифри, които трябва да се намери по памет.

【Безопасно да се използва】 е Изработен от дърво, сигурно пилинг на 360 градуса, гладка повърхност, заваряване без чеп, не травмирует ръцете на детето, среден размер, предоставя на детето удобен захват.

【Развитие на играчка】 Дървена развитие на играчка, прости компоненти могат по-добре да развиват творческите способности на детето, способността за пространственному логичното мислене и по-добре да вдъхновява ума на детето.

【Че получавате】 получавате комплект дървени играчки за риболов, съдържащ 15 бр. х риби, 2 бр. х прът, 1 бр. х основание.Добър подарък за деца на възраст над 12 месеца от деня на раждането.

Технически характеристики:

Тип: Дървена Играчка за Риболов

Материал: Дърво

Цвят: Като на снимката

Възраст: Над 12 месеца

Размер: Около

Риби (Д * Ш): 4x2,5 см/1,57x0,98 инча

Дължина на прът: 19,5 см/7,68 инча

На базата на (Д * Ш * В): 17x17x4 см/6.69x6.69x1.57 см

Почистване и поддръжка на:

1. Той не е подходящ за измиване, тъй като дървеният материал ще се деформира и се деформира под въздействието на вода.

2. Препоръчително е да се почистват с кърпа, леко избършете с чиста кърпа или носовым шал; или леко избършете натурален препарат за почистване или вода и сапун, а след изсушаване подсушете със суха кърпа.

3. Не трябва да го поставят в мокро помещение.Дървеният материал се поставя във влажна място, тя лесно кора се превръща черно, и за изсушаване му е необходимо да се проветри.

4. Той не е подходящо за сушене в продължение на дълго време.Продължителното излагане на слънце може да доведе до появата на пукнатини за боядисване на повърхности от дърво и влошаване на външния вид.

Пратката включва:

15шт х Риби

2 елемента х Прът за Риболов

1 бр. x Основата

Забележка:

1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

2. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Поддръжка на Дропшиппинга във формат CSV/EXCEL

  • Препоръчителна възраст: 0-3y
  • Сертифициране: CE
  • Търговска марка: ТОНКВУ
  • Произход: Континентален Китай
  • Тема: Животни и Природа