Безплатна доставка

Детски Проектор Фенерче Слайд Проектор Космически Кораб Тема Космически Кораб Факел Прожекционен Светлина За Децата Образователно Обучение

14.81лв. 8.15лв.

0
0 Коментари

Инв.: r273590

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Характеристики:

-Нашият проектор съдържа повече изображения и по-ярки цветове, включете го и нека вашето дете да се потопите в магическия свят.

-Вижте невероятни снимки по стените и тавана.

- Чудесен компаньон преди лягане.Детски частен театър динамична версия на проектиране на мини-театър, интересна и забавна.

-Този продукт може да се използва като обикновен фенерче без увеселителен парк, идеален за настаняване на прикроватном кафе, така че на децата е удобна през нощта!

-Подвижен обектив за корекция на полето, се препоръчва за тъмните стаи с прожекционен разстояние 50-150 см., за да се получи ясен и точен образ.Очакваните снимки ще изглежда по различен начин на различни разстояния!

-Може да се използва не само като проектиране на слайд-шоу, но и като фенерче, както на закрито, така и на улицата.

Спецификация:

Име: Детски проектор

Функция: Проекция звук и светлина

Материал: ABS

Батерия: 3 клетъчна батерия с бутони

Размери (прибл.):

Космически кораб 9,5x9x6 см/3,74x3,54x2,36 инча

Летяща чиния 8,5x8,5x6 см/3,35x3,35x2,36 инча

Указания за употреба.

① Отворете долния захранване

② Изтеглите слайд

③ Натиснете ключа на проекция на

④ Преобръщане на слайд, за да превключите в различни шаблони

Опаковъчен лист:

1 х Детски проектор

1x Слайд (с 6 снимки и 3 динамични ефекти)

Забележка:

Моля, оставяйте малки отклонения в размери, поради ръчно измерване, както и за осветление на снимки може да доведе до показан цвят от реалния.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Материал, устойчив на разкъсване】 Детски проектор-фенерче изработен от действително нетоксичен, забавители на пламък ABS-материал, дори и ако детето схватит или хапят му е трудно да се унищожи.

2. 【Умение за разпознаване на】 Играчка за ранно обучение, която насърчава сензорно изследване на детето, умения за визуално разпознаване, класификация, комуникация и въображение.

3. 【Ясно и точно изображение】 Фенерче за слайд проектор, създава ясно и точно изображение на когато се използва в тъмна стая (препоръчва разстоянието 50-150 см).Меко осветление, да разказваме истории на вашето бебе, стимулируйте въображение и успокаивайте детски преди лягане.

4. 【Взаимодействието на родителите и на децата】 Играя тази игра, да се забавляват време с детето си.Играта с проектор-фенерче може да се подобри концентрацията на вниманието, мисленето и преценката на вашето дете.

5. 【Чудесен подарък за деца】 Слайд проектор за деца е подходящ за подаръци за рожден ден, подаръци за коледа, рожден играчки, училищни награди, предложения за учители и много други!

  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Пластмаса