Безплатна доставка

Етикети с букви, 10 Листа, Стикери с номера, цветни Букви За Книги, лесно, Отклеивающиеся, Лепкава Букви, Интериор " направи си САМ Scrapbooking

8.81лв. 3.36лв.

0
0 Коментари

Инв.: r274657

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание:

Стикер с азбука идеален за подарък като аксесоар към различни стоки.Тя може да се използва за свободно самостоятелно украса бележници, чаши за вода и т.н., И лесно се поставя.

Характеристики:

1. Самозалепващи дизайн.

2. Много е лесно да се почистват и залепен.

3. Здрава, водоустойчива и устойчива на атмосферни влияния, защита от ултравиолетови лъчи.

Спецификация:

Размер: около 29*21 * см/11.42*8.27* В

Материал: винил

Опаковъчен лист:

10 * Стикери с главни букви

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Здрав материал] Стикери с букви са много надеждни и подходящи за различни вътрешна и външна употреба, издръжлив, водоустойчив, устойчив на атмосферни влияния и uv устойчиви, изработени от материали с добро качество.

2. [Лесно да се направи със собствените си ръце] Стикери с азбука може да се използва на албуми за албуми, поздравителни картички, пликове, кошници кутии и много други, насладете се на времето си САМ в пълна степен, е много удобен за направи си САМ.

3. [Може да се използва директно] Може да се намали или да се използва директно, етикети с букви от азбуката включва 10 цветни листа, като всеки размер е около 29 * 21 * см/11.42*8.27* V.

4. [Лесно се поставя и отклеивается] Практичен самоклеящийся дизайн, писма, етикети могат да се придържаме към много гладки повърхности, като например рекламни хартия, стена, стъкло, дърво и т.н., Много лесно отклеиваются и се придържат.

5. [Широко приложение] Стикери с букви за scrapbooking могат да бъдат представени в кутия, като аксесоар за различни продукти, са напълно подходящи за закрепване на стаканам за пиене, обяд-боксам, кружкам, поздравителни открыткам, могат да бъдат прикрепени към всеки равна външен вид.

  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 12+y