Безплатна доставка

4 бр Стенни полици за Високоговорители, Акрилна Стенни полици за Bluetooth говорител, уеб камери, мобилни телефони, Играчки-Бял

59.26лв. 43.84лв.

0
0 Коментари

Инв.: r278366

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Подходящ е за всички по-малки преносими високоговорители, дори с външния корпус, се определя за легло с Bluetooth-високоговорител / телефона / будилник.

Побира колона или смарт устройства с тегло до 800 г.

Удобно и привлекателно да са малки безжични високоговорители / смартфони / беззеркальную камера / радионяню / alarm clock / Alexa / смарт устройства в стая, кухня, офис и т.н., Отвор за достъп до USB-веригата със слот за поставяне и удобни за съхранение на штекеров и въжета.

Функционален и лесен за инсталиране.Пробиват дупка в стената.Поставете расширительную тръбата в отвора.Вкрутите винт в расширительную тръба.

Цвят: бял

Материал: акрил

Размер: 10.8x10x2.54cm

Съдържание на опаковката:

4 x Акрилна Стенен държач за Високоговорителя

2 комплекта x Монтажни консумативи

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Уважаеми клиенти, ако искате да си купите в големи количества, моля свържете се с нас, ние ще предложим друга преференциална цена.

  • Произход: Континентален Китай