Безплатна доставка

Оторизиран MOC-117976 USS Космически войни Кораб градивните елементи на MOC Набор от детски играчки (745 бр.)

318.55лв. 156.09лв.

0
0 Коментари

Инв.: r282336

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

MOC-117976 USS Космически войни Кораб градивните елементи на MOC Набор от детски играчки (745 бр.)

Характеристики:

.Първоначално разработена и е лицензирана magurean.paul, здрава и изискан модел доставя огромно удоволствие, добавяйки ценни подробности за максимално подобряване на външния вид и създаване на впечатление за възстановяване на сцени от играта.Икономична монтаж на разположение под формата на витрини и колекции.

. Този набор от градивни блокове от 745 бр. е изработен от висококачествен материал, който отговаря на основните марки на строителни блокове, се различава точна цвят, здрава конструкция и удобно усещане за ръце, за лесно разглобяване.Съвместима с набора от градивни елементи от престижни марки Denish, продуктът включва детайли, опаковани в отделни пакети и видове, което значително намалява разходите за закупуване и на времето, прекарано от ентусиасти за събиране на информация.

. Лесни за изпълнение на електронни инструкции в PDF формат, съхранявани на USB флаш устройството, улесняват сглобяване, дори и за начинаещи.

. Опаковани в елегантна картонена кутия с цифри, продуктът е подходящ за деца на възраст над 10 години.Събраната модел ще стане фантастична колекция, подарък за празника и обучение играчка за любителите на научната фантастика, игри и филми.

Кораб USS space wars е предназначена за по-дълги изследвания и картиране неизведанного на космоса.В резултат на което на борда на "Орвилла" живеят почти 300 членове на екипажа и на членовете на техните семейства, работещи в научната, медицинската, инженерно сектори и в областта на сигурността.Корабът е оборудван с квантовым двигател, способен да провеждате кратки изблици със скорост над 10 светлинни години в час.В 2422 г. корабът е модернизирана и сега развива скорост от 17 светлинни години в час.Въпреки че корабът USS space wars е оборудван с необходимите военни и защитни оръжия, тя не е предназначена за водене на бойни действия.Корабът е участвал в много военни конфликти, на първо място в Битката за Земята в началото 2421 година. Размери на кораба: дължина: 337 метра.

Технически характеристики:

. Материал: ABS

. Тегло на продукта: 580 g

. Размери на опаковката: 37 х 27 х 7 см

. Тегло на опаковката: 750 г

. Опаковка: Графична кутия

Опаковъчен лист

. Набор от градивни блокове * 1

  • Номер на модела: 3441393
  • Произход: Континентален Китай
  • 2: блокове moc bricks
  • Материал: Пластмаса
  • Форма на пластмасов Блок: Квадратен
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • 1: разработен магурианом Пода.
  • 4: тухли, блокове moc
  • Търговска марка: сурвиш
  • Пластмасов вид: ABS
  • Размер на блока: Малкият градивен елемент (Съвместим с Лего)