Безплатна доставка

Смяна на Върха на Лоста за Превключване на предавките За HUSQVARNA TC125 FC250 FC350 FC450 2016 TC TE TX FC FE FX FS 125 250 450 501 17-20

50.68лв. 40.54лв.

0
0 Коментари

Инв.: r28236

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Спирачки мотоциклет

Тагове: капачка на резервоара husqvarna te, обратно husqvarna te 300, обратно husqvarna 235r, обратно husqvarna 323r, обратно husqvarna h152, скоростния husqvarna te 44o, обратно husqvarna wr 250, обратно хускварна 372, обратно husqvarna xp gear, дръжка на скоростния carolla.

Характеристики:

100% е Абсолютно Нов, никога не монтировался, Високо качество

Съвети за подмяна на Ступенчатого на скоростния OEM

Лесна инсталация

Спецификация:

Стандартен цвят: Като на снимките

(Имаме оранжево, синьо, можете да се свържете с нас)

Материал: Алуминиева сплав 6061-T6

Приложимостта на: HUSQVARNA

TC125/FC250/350/450 2016

125-501 Всички 2017-2020

Пакетът включва:

1 * Плъзнете съвет под формата на изображения.

Инструкция за монтаж не е включена в комплекта.

1. Не купувайте, ако не потвърдите, че можете да ги използвате, просто попитайте имаме подробен чертеж, за да се провери, отговарят ли те. 2. Можете да получите продукта на същата, като на снимките. може би някаква разлика в цвета се дължи на осветление по време на снимане.

3. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоките.Това означава, че корабната компания ще ви таксува за тези такси, ако искате да получите стоката.

1.Като наш добър купувач, желая вие да могат да ни оставят положителен отзив след получаване на нашите висококачествени продукти.При нас винаги има отстъпка или подарък за купувачите на втори покупки, които ни оставят положителни отзиви. 2. Ние показахме време за доставка на клиентите, така че не оставяйте ни един отрицателен отзив, ако вашата пратка е изпратена със закъснение, това се дължи на транспортна фирма. 3. Не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако има някакви въпроси, ние ще отговорим в рамките на 12 часа.Не отваряйте спор и не оставяйте отрицателни отзиви лесно, доверете се на нас и да ни пишете директно, всички проблеми могат да бъдат решени.

За Предпочитане Е Alipay.T T, West съединение, Paypal също са приемливи.

1. Моля, свържете се с нас по електронна поща, в рамките на 30 дни, ако имате нужда от възстановяване. 2. Върнатият продукт трябва да бъде в първоначалното им състояние, изпратен продукта обратно на посочения от нас адрес. 3. Цената на покупката ще бъде възстановена, но цената на доставката не се връща, ако купувачите купуват стоки по погрешка, купувачите трябва да заплатят разходите за обратна доставка. 4. Купувачите могат да поискат пълно възстановяване, включително разходите за доставка, или свободна размяна на стоки, ако ние сме грешни стоки, пропуснати парцел транспортна фирма, с лошо качество или стоки, повредени по време на доставка (необходими са ясни снимки на стоките и опаковките).

1. Време на доставка, както следва:

2. Може би ще има някакъв вид на задържане, тъй като корабна компания или митническо желаят да се свържат с нас, ако се забави, но не се обърнаха спор, тъй като това не е наша грешка. 3. Когато изберете изпращане на експресна поща, понякога ние не изпращаме избран от вас куриер, защото ще възникнат някои проблеми с митническите органи и на общините, и може би, времето за доставка ще бъде не е най-бързият

  • Произход: Континентален Китай
  • Височина на продукта: 5cm
  • Вид на материала: Алуминиева сплав
  • Специални характеристики: Съвет за смяна на предавките
  • Широчина на продукта: 5cm
  • Тегло на продукта: 0.03kg
  • Търговска марка: СЛЕЖАВШИЙСЯ
  • Името на модела: А1808161620
  • Тип елемент: Спирачни дискове
  • Дължина на продукта: 10cm