Безплатна доставка

JINYUSHI EC25 EC25-ЕО Mini Pcie + USB адаптер B1/B3/B7/B8/В20/B28A 4G FDD-LTE/TDD-ООД CAT4 Модул 100% чисто Нов и оригинален

73.86лв.

0
0 Коментари

Инв.: r28646

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Компютърни и Офис

Тагове: таблети, wifi 4g lte, модул lte sony, багер ec25, модул lte gsm, антена ec25, модул lte band 3, модул thinkpad 8 lte, мини-телефони 4g lte, модул lte b4, таблет digma 4g lte.

1. JINYUSHI EC25 EC25-ЕО Mini Pcie + USB адаптер B1/B3/B7/B8/В20/B28A 4G FDD-LTE/TDD-ООД Модул CAT4 100% чисто нов и оригинален

Списък на пакетите:

Mini-Pcie EC25-EC * 1 бр.

USB-адаптер (със слот за SIM-карти) * 1 бр.

Mini-PCIe EC25

EC25 Mini PCIe представлява серия от модули LTE категория 4, използващи стандартен форм-фактор mini-PCI Express® (Mini PCIe).Тя е оптимизирана специално за М2М приложения и Интернет на нещата и осигурява скорост на трансфер на данни по низходяща линия на комуникация 150 Mbps и възходяща линия на свързаност от 50 Мб/с.

EC25 Mini PCIe представлява серия от модули LTE категория 4, използващи стандартен форм-фактор mini-PCI Express ® (Mini PCIe).Тя е оптимизирана специално за М2М приложения и Интернет на нещата и осигурява скорост на трансфер на данни по низходяща линия на комуникация 150 Mbps и възходяща линия на свързаност от 50 Мб/с.

EC25 Mini PCIe съдържа 5 възможности: EC25-J Mini PCIe, EC25-E Mini PCIe, EC25-AU Mini PCIe, EC25-V Mini PCIe и EC25-A Mini PCIe.Това го прави съвместим със съществуващите мрежи EDGE и GSM / GPRS, като се гарантира, че можете да го свържете дори и в отдалечени райони, които нямат покритие, 4G или 3G.

EC25 Mini PCIe поддържа Qualcomm® Технология за определяне на местоположението на Desi ™ Gen8C Lite (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo и QZSS).Вградена система за ГНСС значително опростява проектирането на продукти и осигурява по-бързо, точно и сигурно позициониране.

Богат набор от интернет протоколи, стандартни интерфейси и широки функционални възможности (USB драйвери за Windows XP, Windows Vista, Windows 7/8/8.1/10, Linux, Android / eCall) разширяване на възможностите на модула за широк спектър от приложения М2М като промишлен път, промишлен PDA устройства, устойчиви на tablet PC, видео наблюдение и цифрови означения.

Основни предимства

● Модул LTE, категория 4, оптимизирана за широколентови приложения на Интернет на нещата

● Световно покритие на LTE, UMTS / HSPA + и GSM / GPRS / EDGE

● Стандартен форм-фактор mini-PCI Express ® (Mini PCIe) са подходящи за производители, за по-лесно интегриране на безжична връзка в своите устройства

● Технология MIMO отговаря на изискванията към скоростта на предаване на данни и надеждността на връзката в модемных системи за безжична комуникация

● ГНСС Приемник с няколко съзвездия, достъпни за приложения, изискващи бързо и прецизно коригиране при всякакви условия

2. Ние също така предоставят EC25-AU EC25-A EC25-J EC25-V, моля, свържете се с нас, ако имате нужда.

Начин на плащане: Ние можем да се вземат всички плащания чрез Набирателни

1. Ние сме в състояние да извършва доставка по целия свят.Стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще потвърдим плащането.

2. Моля, да ми кажете вашия настоящ адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на вашия адрес, набирателна, така че се уверете, че той е правилния.

3. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдим предпочитания от вас начин на доставка.Обикновено за доставка въздушна поща отнема 7-30 работни дни, а експресна-куриер, като DHL, UPS, FedEx, и EMS TNT и така нататък, отнема 3-10 работни дни.

4. Понякога това може да отнеме повече време, поради лошо време, което е загуба на време за митническо оформяне.Така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите

.

1. Моля, потвърдете получаване на стоката, след като сте ги получили.

2. Ако имате някакви въпроси относно получените от вас продукти, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви направи доволни.

  • Тип безжичен модем: LTE
  • опаковка: ДА
  • Вид на интерфейса: MINI-PCIE
  • Стил: Вътрешен
  • Номер на модела: МИНИ-PAI EC25-EC
  • Статут на продукти: СЪСТАВ
  • Търговска марка: ДЖИНЬЮСИ
  • Тип: Безжична връзка
  • Скорост на трансфер: 100 М